{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Sejduba Suma vratio osmehe na lica blizu 6.000 dece na stadionu
Humska videla dva gola za minut (VIDEO)

Uvodnih 45 minuta na stadionu u Humskoj 1 nisu obećavali mnogo zbog nešto slabijeg kvaliteta fudbala, ali onda je bukvalno minut razmaka pred sam odlazak na veliki odmor viđeno dva gola u okršaju Partizana i Moldea. I to po jedan na obe strane.

Gosti su stigli do vođstva u 44. minutu preko Matisa Bolija. Hladan tuš posle dve dobre finte i šuta koji čak ni Vladimir Stojković nije mogao da reši, iako je do tog momenta bio poput mačke i "skinuo" jedan udarac krajnjim naporima. Lopta je tako dobro išla, da se od stative odbila direktno u gol, što je rastužilo oko 6.000 deca iz raznih fudbalskih škola i akademija širom Srbije, prisutnih na tribinama stadionca crno-belih. 

Osmehe je vratio Sejduba Suma nepuni minut kasnije! Najskuplji igrač u Partizanovoj istoriji uspeo je lepo da anticipira asistenciju Zorana Tošića i pošalje loptu iza leđa Moldeovog golmana, pa je tako požar bar delimično ugašen. Jer, Molde i dalje ima taj gol u gostima koji bi ih u ovom trenutku odveo dalje. Pred Partizanom je još 45 minuta da pokaže mnogo bolju igru, a onda i da se dobro spremi za narednu sedmicu, kada će se lomiti koplja...

Foto: MN Press

Najnovije vesti


×