{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Humanitarni tiket u pone: Zoran Janković tipuje za Dom za nezbrinutu decu “Vera Radivojević” iz Bele Crkve

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Fudbalski maher pojačanim prelazima 1-1&2+ sudbinu listića stavlja na dušu Lala i Kockastih
Humanitarni tiket u pone: Zoran Janković tipuje za Dom za nezbrinutu decu “Vera Radivojević” iz Bele Crkve

Prilično smo sigurni u kladilačke spospbnosti 1.015. po redu plemenitog igrača, bivšeg srpsko - bugarskog fudbalera, sada trenera Zorana Jankovića. Sigurizza fiks partije, i dva golovima pojačana prelaza, prikupljena po MOZZART ponudi reprezentativnog fudbala doveli su ga do ukupne kvote 4,71. Jasno, nije se Zoran bavio igračkim vratolomijama, i to ne zato što nije mogao, već zato što mu je struka diktirala najizvesnije tipove. Potencijalni dobitak namenio je Domu za nezbrinutu decu “Vera Radivojević” iz Bele Crkve.

Pa da vidimo kako sve to kroz bet anailizu izgleda, naravno uz svesrdnu želju za prolazak tiketa s kojim nameravamo da stavimo dodatni plus na do sada doniranih 11.207.320 MOZZART dinara, putem prolaznih 157. “Humanitarnih tekata u podne”.

Krenimo od polufinalnog susreta Kina kupa,  KINA – TAJLAND, na kom takođe učestvuju selekcije Uzbekistana i Urugvaja. Ovaj meč ne bi trebalo smatrati previše neizvesnim, budući da Kina slovi za suverenog pretendenta na pobedu koji je uzgred Tajland na Azijkom kupu u januaru savladao sa 2:1. Prošle godine prijateljski meč ovoga para Kinezi su dobili sa 0:2.

“Biram jedinicu na Kinu”, poručio nam je Zoran Janković, nekadašnji napadač Vojvodine, čiji dres je nosio do 2000. godine.

Idemo na kvalifikacije za EP 2020. godine, odnosno na utakmicu BELGIJA – RUSIJA. Zlatna generacija Belgijanaca stigla je do polufinala SP u Rusiji gde ih je zaustavio aktuelni prvak Francuska. Rusima niko nije davao šanse za prolazak grupe, a ne samo što su stigli do osam najboljih, već su usput i eliminisali Špance. Belgija u poslednjih dvadeset godina nijednom nije izgubila od Rusa i na svakom od ovih mečeva postigla je makar gol. Takođe, kod kuće nije poražena od 2002.

“Ponovo jedinica, dakle na Belgiju”, rekao je naš gost koji u srcu nosi rodnu Inđiju, kao i istoimeni fudbalski klub koji je trenirao.

Idemo na susret HOLANDIJA – BELORUSIJA. Holandski fudbal je doživeo sunovrat u proteklih par godina ali su se nekadašnji evropski šampioni vratili u velikom stilu. Osvojili su prvo mesto u grupi Lige Nacija ispred Nemaca i Francuza. Belorusi su takođe igrali dobro u ovom takmičenju, međutim sa puno lakšim protivnicima. Osvojili su vodeće mesto u grupi koju su pored njih činili Luksemburg, Moldavija i San Marino. Holanđani su dobili šest od poslednjih sedam međusobnih duela, a najmanje dva gola postigli su na pet od poslednjih šest.

“Kombinujem prelaz s golovima, odnosno igram 1-1&2+“,  rekao je naš kladilac tipujući na izgledan prolazak kvote 1,50.

A za kraj, bavimo se na analizu susreta HRVATSKA – AZERBEJDŽAN. Razlika u kvalitetu je više nego očigledna. Aktuelni vicešampion sveta i takmičar u A grupi Lige Nacija dočekuje rivala koji je drugi u grupi u kojoj su između ostalih Farska Ostrva i Malta. Istina, Hrvati se nisu sjajno proveli sa Englezima i Špancima, međutim sa Azerbejdžancima teško da će imati većih problema. Nikada od njih nisu gubili, a poslednji duel ovih rivala odigran 2014. završen je rezultatom 6:0 za domaćina.

“Ponovo biram igru 1-1&2+“

Eto, tako je igrao naš Zoran Janković, koji je poslednje godine 20. veka napustio vojvođansku ravnicu i otišao put Bugarske, odnosno FK Liteksa čiji dres je od 2000. bio njegov. S istim timom osvojio je Kup Bugarske. Nakon toga fudbalsku pečalbu nastavio je u kineskom Dalijan Šajdu u kom je nastupao do 2007. godine s kojim osvaja dva kup odličja i jedan prvenstveni trofej. I to sve ne bi bilo čudno da 2004. ponovo nije bio na pozajmici u bugarskom Liteksu u koji se vratio 2007. da bi ponovo osvojio nacionalni kup nama susedne države. Igrao je nakon toga i na Kipru, a zatim postao trener FK Inđije, pa Novog sada, i Proletera iz srpske Atine.

Šta sada radi, kakvim se poslom bavi Zoran?
“Radim u FK Peking Guanu, u koji sam na poziv sportskog direktora stigao kako bih se bavio podmlatkom, odnosno selekcijama M19 i M17. Stalno sam nastanjen u Novom Sadu, uz šta treba reći da navijam za Lale”, rekao nam je naš današnji igrač koji je zbog bugarskog pasoša takođe dužio dres nacionalne selekcije ove zemlje za koju je u pet takmičarskih godina postigao dva gola, a na terenu se pojavio 30 puta.

Za sada toliko, uz napomenu da ćemo sa Zoranom još ćaskati, odnosno da ćemo role njegove karijere tek razviti u jednoj od naših redovnih rubrika. Sada stavljamo tačku na ovaj deo priče uz obaveštnje da je naš današnji gost bio veoma zadovoljan učinkom kompanije MOZZART na polju humanog – plemenitog rada. Rekli smo mu da nastavljamo akscije „100 terena za jednu igru“, ali i „Novi dresovi za nove šampione“. Nesmanjenim entuzijazmom pomažemo sve naše sportske sredine, bolnice, ustanove raznog tipa, i tako redom. Idemo dalje, jer to je suština kompanijske vizije koja želi više od onoga što ma ko misli da je moguće.

DONELI SMO TAKVE ODLUKE, a Zoran, šta još od njega želimo da uradi danas? Pitali smo ga kome namenjuje dobitak na posebnom listiću namenjenom za Republiku Srpsku?

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Zoran Janković će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Domu za starija lica iz Prijedora. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 4,71, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 20:45 8514 KV EP Belgium - Russia ki 1 1,35
Čet 20:45 8509 KV EP Croatia - Azerbaijan kmb 1-1&2+ 1,50
Čet 20:45 8507 KV EP Netherlands - Belarus kmb 1-1&2+ 1,52
Čet 12:35 6607 MPR China - Thailand ki 1 1,65
Ukupna kvota5,08

* Kvote prikazane u rubrici, bile su dostupne u trenutku tipovanja, i podloćne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Najnovije vesti


×