{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Humanitarni tiket u podne: Srećko Jarić tipuje za Institut za ortopedsko-hiruške bolesti “Banjica”

/ Izvor: mozzartsport.com
Legendarni košarkaš očekuje golove na duelu Francuskinja i Norvežanki
Humanitarni tiket u podne: Srećko Jarić tipuje za Institut za ortopedsko-hiruške bolesti “Banjica”

Dragi naši kladioci, dobrotvorni kladioci i čitaoci našeg portala, još jednom vas podsećamo da je kompanija MOZZART samo u okviru plemenite akcije “Humanitarni tiket u podne” na preko 80 adresa donirala ravno 12.328.290 dinara.

Danas imamo 1098. poznatu ličnost, Srećka Jarića, kao učesnika plemenitog listića koji od naše kompanije dobija 10.000 dinara za sastavljanje tiketa čiji će dobitak otići u humanitarne svrhe.

Inače, prva opcija našem današnjem gostu bio je fudbal. Košarkom je počeo da se bavi u Radničkom. Odmah je osvojio dva trofeja u domaćem prvenstvu i nacionalnom kupu tada izuzetno kvalitetne lige.

Na poziv Moke Slavnića prelazi u Šibenik, igra sa Draženom Petrovićem, i osvaja novu titulu koja je oduzeta za zelenim stolom. Naredna destinacija je beogradski IMT sa kojim uzima kup tadašnje Jugoslavije.
“Basket je bio popularan u tom periodu, a ‘krivac’za moj košarkaški angažman je čuveni Bata Đorđević.  U tom periodu svi smo voleli Iva Danea. Vanserijski igrač sa sijaset trofeja, član FIBA kuće slavnih. Volim Partizan, ali nisam ostrašćen. Navijam za svaki srpski klub koji igra bilo koje međunarodno takmičenje”, kazao je za Mozzart Sport Srećko Jarić i prešao na plemenito tipovanje.

Krenuli smo od utakmice NIGERIJA W – J.KOREJA W. Reč je o Svetskom prvenstvu za žene, a obe selekcije u grupi imaju ubedljive poraze bez datog gola. U poslednjih pet utakmica Nigerija je ostvarila dva trijumfa i tri poraza. Iz istog broja duela Koreja ima skor 1:1:3, dve poslednje utakmice su Korejanke izgubile.
“Da pokušam sa dvojkom na Koreju”.

Nastavljamo sa mečevima sa SP za žene, FRANCUSKA W – NORVEŠKA W. Obe reprezentacije imaju po tri boda. Francuskinje imaju sjajan niz, iz deset utakmica imaju devet trijumfa i poraz. Norvežanke su takođe sjajne, samo tri poraza iz poslednjih deset duela. Međusobni skor je ujednačen, 3:3:3, a poslednji meč je okončan remijem, 1:1.
“Tri plus”.

Okrećemo se Rumuniji, HERMANŠTAT – KLUŽ. Finale plej – auta uz napomenu da je domaći klub dobio prvi meč sa 2:0. Pre ovog poraza Kluž je imao niz od šest pozitivnih ishoda. Domaći su pobedili poslednje dve utakmice, a ekipe imaju samo jedan međusobni okršaj.
“Opet tri plus”.

I u noći sreda na četvrtak u Kolumbiji igraju PASTO – JUNIOR. Finale plej – ofa koji je počeo minimalnom pobedom Juniora u prvom meču. Gosti su u seriji od sedam mečeva bez poraza. Pasto je pre poslednjeg neuspeha dobio dva duela. Junior ima bolji međusobni skor.
“Da zaključim plemeniti tiket sa jedinicom”, kazao je Jarić koji podržava Mozzartovo obnavljanje košarkaških terena.   

U javnosti veliki odjek izaziva MOZZART – ova akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 74 košarkaška igrališta. Jedan od poslednjih renoviranih i svečano otvorenih terena poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a, Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu. Poslednji teren obnovljen je na Banjici, Bulevaru oslobođenja 106, i svečanu vrpcu presekao je poznati košarkaš Saša Pavlović. 

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora… Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Donirali smo slušne aparate – takođe za naše najmlađe sugrađane.

Naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART.

Kompanija MOZZART je samo u okviru plemenite akcije “Humanitarni tiket u podne” na veliki broj adresa donirala ravno12.328.290, 00dinara.

Poznati srpski glumac i pisac Žarko Laušević postao je 170. plemeniti dobitnik u Humanitarnom tiketu u podne. Menadžment MOZZARTA odobrio je Laušu zagarantovanu sumu od  20.000, 00 dinara koju je naš gost usmerio za Fondaciju Ana i Vlade Divac 2112 “Možeš i ti”.

Selektor Srbije i trener Virtusa, koji je osvojio FIBA Ligu šampiona,  Aleksandar Đorđević, bio je 169. plemeniti dobitnik sa zagarantovanom sumom od 59.000,00 dinara koju je MOZZART donirao UNICEFU – Srbija.

Legendarni košarkaš Dino Rađa postao168. dobrotvorni dobitnik u plemenitom listiću sa sumom od 59.000, 00 dinara koju će naša kompanija usmeriti ka Andriji Lipanoviću i humanitarnoj akciji “Veruj i deluj”.

Podsećamo i na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić i Ljubiša Stojanović. Dakle, 37 članova kluba od 100.000, 00 dinara.

MOZZART – ov  843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Važna informacija za Republiku Srpsku!

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 17:00 4521 RU1PT Hermannstadt - Univ.Cluj ug 3+ 2,05
Čet 02:45 1272 KOAPF Deportivo Pasto - CPD Junior ki 1 2,55
Sre 21:00 8868 SP W France W - Norway W ug 3+ 1,65
Sre 15:00 8861 SP W Nigeria W - S.Korea W ki 2 2,10
Ukupna kvota18,11

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Srećka Jarića dobitak će biti doniran i za Gerontološki centar Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Đurđe MEČANIN/Miloš Milić
Djurdje.mecanin@mozzartbet.co

Najnovije vesti


×