{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Humanitarni tiket u podne: Mačvan tipuje za donatorsko veče na kome se prikupljaju sredstva za porodicu Savić

/ Izvor: mozzartsport.com
Srećno!
Humanitarni tiket u podne: Mačvan tipuje za donatorsko veče na kome se prikupljaju sredstva za porodicu Savić

Proslavljeni srpski košarkaški reprezentativci Marko Kešelj i Miroslav Raduljica pokrenuli su krajem maja veliku humanitarnu akciju za izgradnju kuće porodici Savić sa Kosova i Metohije. Akciji  se do sada odazvalo više desetina sportista, ljudi iz sveta muzike, filma, pozorišta, poznatih kompanija, kao i stalni donatori Humanitarne organizacije “Srbi za Srbe”.

Realizaciji velikog projekta, izgradnje nove kuće porodici Savić sa Kosova i Metohije, priključio se sjajni košarkaš Milan Mačvan zajedno sa kompanijom MOZZART.

Milan će danas biti plemeniti kladilac u Mozzartovom Humanitarnom tiketu u podne, a ukoliko listić bude dobitan  naša kompanija će u Mačvanovo ime donirati 183.600, 00 dinara za izgradnju kuće porodici Savić.

Pored današnjeg plemenitog gosta, koji u vitrinama ima srebrne medalje sa OI iz Rija, sa dva kontinentalna prvenstva, bezbroj klupskih odličja, ove sedmice naši dobrotvorni kladioci su i: glumac Miodrag Miša Dragičević, Nenad Kiso, Ivan Drobnjak, Miroslav Raduljica, Radovan Radaković, a ukoliko obaveze dozvole i mladi reprezentativci Danilo Pantić i Luka Adžić. Obećanje stoji, ali Dači i Luki danas kreće Evropsko prvenstvo u Italiji i očekuje ih prva utakmica sa Austrijom.

Mačvan je za Mozzart Sport kazao da se sjajno oseća, odlično radi i priprema se za nove reprezentativne i klupske obaveze. Srećno Milane!

U dobrotvorno tipovanje krećemo od Švedske 2, ERGRITE – GAIS. Domaći imaju bodovni suficit od pet poena. Bez primljenog gola dobili su poslednje dve utakmice. Gais je izgubio svoja dva poslednja duela. Međusobni skor je 3:7:5, uz najubedljiviju pobedu gostujućeg sastava od 5:1.
“Da ipak pokušam sa jedinicom”.

Nastavljamo plemenito tipovanje sa utakmicom iz Finske, VPS – KUPS. Bolji skor imaju gosti, 15:13:22, uz najubedljiviju pobedu od 5:1. Kups ima suficit od deset bodova, time i bolji položaj na tabeli. Domaći imaju niz od poslednja četiri poraza, a gosti na poslednjih pet utakmica učinak od 2:1:2.
“Probaću sa brojem golova, gol, gol, uz tri plus”.

I na kraju poslastica iz Italije sa Evropskog prvenstva za mlade, NEMAČKA M21 – DANSKA M21. Duel dolazi posle utakmice naših Orlića sa Austrijom. Nemci imaju seriju od 12 utakmica bez poraza. Hrvati i Rumuni su minimalcima dobili Dance. Na teren u Udinama Nemačka izlazi sa boljim međusobnim skorom, 4:0:0, i najubedljivijom pobedom od 4:0.
“Vreme je za kombinaciju iz jedan u jedan, uz tri plus”, kazao je Mačvan koga smo upoznali sa pojedinim činjenicama o našem društveno odgovornom poslovanju.

Do danas MOZZART je na preko 80 adresa donirao tačno 12.338.290, 00 dinara. Dobitnik, 174. po redu je producent Voja Aralica sa zagarantovanim iznosom od 10.000, 00 dinara.

U javnosti veliki odjek izaziva MOZZART – ova akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 74 košarkaška igrališta. Jedan od poslednjih renoviranih i svečano otvorenih terena poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a, Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu. Poslednji teren obnovljen je na Banjici, Bulevaru oslobođenja 106, i svečanu vrpcu presekao je poznati košarkaš Saša Pavlović. 

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora… Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Donirali smo slušne aparate – takođe za naše najmlađe sugrađane.

Postali smo članovi sponzorskog pula FSS. Mozzart će biti uz srpske fudbalere do kraja 2022. godine i pomagaće let Orlova ka kontinentalnom prvenstvu, ali i plasmanu na Mundijal.

Naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART.

Kompanija MOZZART je samo u okviru plemenite akcije “Humanitarni tiket u podne” na veliki broj adresa donirala ravno12.328.290, 00dinara.

Poznati srpski glumac i pisac Žarko Laušević postao je 170. plemeniti dobitnik u Humanitarnom tiketu u podne. Menadžment MOZZARTA odobrio je Laušu zagarantovanu sumu od  20.000, 00 dinara koju je naš gost usmerio za Fondaciju Ana i Vlade Divac 2112 “Možeš i ti”.

Selektor Srbije i trener Virtusa, koji je osvojio FIBA Ligu šampiona,  Aleksandar Đorđević, bio je 169. plemeniti dobitnik sa zagarantovanom sumom od 59.000,00 dinara koju je MOZZART donirao UNICEFU – Srbija.

Legendarni košarkaš Dino Rađa postao168. dobrotvorni dobitnik u plemenitom listiću sa sumom od 59.000, 00 dinara koju će naša kompanija usmeriti ka Andriji Lipanoviću i humanitarnoj akciji “Veruj i deluj”.

Podsećamo i na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić i Ljubiša Stojanović. Dakle, 37 članova kluba od 100.000, 00 dinara.

MOZZARTOV 843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Važna informacija za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Milana Mačvana dobitak će biti doniran i za humanitarnu organizaciju “BUDIMO LJUDI”,  Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 21:00 6043 EPM21 Germany M21 - Denmark M21 kmb 1-1&3+ 3,00
Pon 17:30 5702 FIN 1 VPS - Kups tgg gg3+ 2,55
Pon 19:00 5418 ŠVE 2 Orgryte - GAIS ki 1 2,30
Ukupna kvota17,59

Đurđe MEČANIN/Miloš Milić

Djurdje.mecanin@mozzartbet.co

×