{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Humanitarni tiket: Pavle Janković tipuje za Koš za sreću

/ Izvor: mozzartsport.com
Reper Paja Kratak, koketira s jakim kvotama na Beloruse
Humanitarni tiket: Pavle Janković tipuje za Koš za sreću

Znaju ga kao Paja Kratak… Reper je od glave do pete, ali mi se s Pavlom Jankovićem nismo našli zbog neke naročite rime iz njegovog repertoara, već zbog plemenitog tipovanja koje naš gost namenjuje dobro nam znanom Košu za sreću. Za one koji ne znaju, Pavle je najpre pisao tekstove, a prvu pesmu snimio je kada je išao u šesti razred. Pripada mladoj muzičkoj generaciji, prati sportska zbivanja, pa se nadamo da će njegovo današnje tipovanje biti britko, kao nedavni podvig Bore Đorđevića. Čorba je majstorski prošle nedelje uspeo da pogodi listić vredan 58.900 dinara, s kojim  ukupna donirana cifra u našoj akciji popela na 14.935.889 dinara. Pa neka se njegova talija prenese i na Paju!

Na prvom paru bavimo se utakmicom HUČAND – REGAR TADAZ. Zanimljiva kladionička statistika kaže da Hučand u poslednje vreme ne ume minimum bez GG3+, dok Regar u poslednje vreme ima čak dve 5+ ogre. Dakle, golovi kao da vise u vazduhu, što nas vodi ka proceni potencijalnog favorita. On je na jedinici, odnosno na Hučandu koji shodno igri tima na domaćem terenu ne bi trebalo da ima problema sa Regar Tadazom.

“Biram igru na golove, precizno da će na meču biti postignuto 2-3 gola”

Selimo se u Belorusiju, pravac na utakmicu SLAVIJA MOZIR – MINSK. Posle odličnog početka i tri vezane pobede Slavija je odigrala nerešeno, a zatim u prošlom kolu pretrpela i prvi poraz ove sezone. Minsk je takođe krenuo dobro, ali je posle dve otvarajuće pobede vezao tri poraza i pri tom je prvi na listi timova koji su primili najviše golova u prvenstvu. U njihovim međusobnim duelima prednost domaćeg terena ima značajnu ulogu jer je tim koji je imao ulogu domaćina slavio na 11 od 14 mečeva.

“Biram dvojku”, reče mladi reper rođen 1995. godine, koji na ovom paru odvaja na stranu kvotu 3,60.

Sledi utakmica GORODEJA – BATE BORISOV. Domaćin je vezao tri pobede, a sve tri utakmice dobio je bez primljenog gola identičnim rezultatom (1:0). BATE ove sezone igra promenljivo, startovao je sa dva poraza, zatim dve pobede, da bi u prošlom kolu igrao nerešeno sa Torpedom. Od 2011. godine BATE je samo jednom poražen od Gorodeje i to pre godinu dana na ovom terenu, a golovi na obe strane viđeni su na tri od pet poslednjih odmeravnja ovih rivala.

„Kombinujem 2&3+”.

Tiket završavamo utakmicom DINAMO BREST – ŠAHTJOR SOLIGORSK. Aktuelni šampion Dinamo od pet odigranih utakmica dobio je tri i dve izgubio, a jedan od ta dva poraza odigrao se u prošlom kolu na gostovanju Vitebsku. Šahtjor je vezao četiri utakmice bez pobede na kojima je pri tom postigao samo jedan gol, a od oktobra 2019. samo dva puta su pobeđivali na gostovanjima, uz to na tri prethodna nisu pronalazili mrežu protivnika. Dva rivala srela su se u Kupu Belorusije pre nešto više od dve nedelje i tada je Dinamo slavio sa 2:0, istim rezultatom dobio je i duel pre toga odigran početkom marta u okviru Superkupa.

“Tiket zatvaram jedinicom”, reče naš današnji goat koji je počeo albume da snima sa svojim prijateljem iz detninjstva takođe sada poznatim reperom Milošem Gruborom

Možda ne znate, a možda i znate da su njih dvojica proslavili beogradsko naselje Medaković II iz koga dolaze. Sastav “Bigru i Paja Kratak” trenutno je jedan od najboljih domaćih rep sastava, sa milionskim pregledima na spotovima preko svih platformi.

Zak kraj, Pavle Janković izrazio je zadovoljstvo zbog učešća u našoj velikoj akciji. Stegnimo mu palčece u nadi da ćemo upisati dodatni plus u najjačoj akciji plemenitog klađenja. Treba da znate, da niko i nigde, do MOZZART-a ništa slično u kladilačkom smislu ni ne pokušava! Zato vas pitamo, da li znate da je tiket našeg današnjeg gosta 1.416 po redu? Tačno toliko dana trajemo, zato imajte na umu, da je vaša omiljena kladionica svuda i uvek s vama, ma gde da ste.

Ova i slične MOZZART akcije inspirisale su i našeg Paju na igračku ofanzivu, za šta mu sleduje veliki aplaz. A, šta vas inspiriše? Da li ste DONELI ODLUKU da ostanete kod kuće? Ako jeste, onda znajte da smo 24 časa zajedno uz mozzartsport.com i mozzartbet.com sadržaje!

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Pavle Janković će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak će proslediti na adresu Udruženja roditelja dece i omladine sa posebnim potrebama “Sunce nam je zajedničko”, Trebinje. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 49,60, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

*  Takođe, analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Najnovije vesti


×