{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
„Vidimo se uskoro u ponosnoj Crnoj Gori“, poručio Monakov as
Humanitarni gol Stevana Jovetića – poslao Crnoj Gori 50.000 evra

Pre nekoliko dana simpatije kompletne crnogorske i ovdašnje javnosti pokupio je štoper Atletiko Madrida Stefan Savić, odlukom da dva respiratora u vrednosti od 40.000 evra donira bolnicama u Bernama i Bijelom Polju. Njegov primer sledio je i Luka Đorđević, dok se ranije pisalo o humanom gestu Đorđija Pavićevića, predsednika barskog Mornara.

Društvo humanih crnogorskih sportista proširio je Stevan Jovetić. Bivši član Partizana donirao je 50.000 evra Crnoj Gori u borbi protiv virusa korona.
„Uvaženi članovi nacionalnog koordinaconog tela, ovih dana moja porodica i ja bez treptaja pratimo dešavanja u našoj Crnoj Gori. Dozvlite mi da prvo pokažem divljenje prema lekarima i medicinskom osoblju. A onda i našim divnim i ponosnim građanima Crne Gore. Oni u ovim trenucima pokazuju uono što nas je godinama krasilo: dolsednost i solidarnost, pokazuju snagu našeg zajedništva i spremnost da svi igramo za jedan tim. Proći će i ovo. Radovaćemo se svim zajedno i u sportu i u životu. Čast mi je da se pridružim mnogim humanima ljudima i u fond uplatim 50.000 evra. U nadi da se uskoro gledamo u mojoj i ponosnoj Crnoj Gori“, napisao je napadač Monaka.

(Foto: Reuters)

Najnovije vesti


×