{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Hrvati ostaju bez selektora: Imam li pravo da odbijam sve te milione?

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 4
“Imam li pravo da budem takav prema porodici?”, pita se Zlatko Dalić
Hrvati ostaju bez selektora: Imam li pravo da odbijam sve te milione?
Zlatko Dalić

Navijači će mu verovatno zameriti, ali činjenica je da Zlatko Dalić posle osvajanja titule svetskog viceprvaka teško da može da nadmaši taj rezultat sa reprezentacijom Hrvatske, pa je negde i logično što se razmišlja da ode sada dok je na vrhu i naplati trenersko umeće.

Do sada je doduše bio veran nacionalnom timu, odbio je unosnu ponudu iz Kine, ali u razgovoru za Sportske novosti i sam priznaje da se sve više razmišlja. Z
Ovih dana došla je još jedna ponuda, friška, aktuelna i bogatija nego ona iz Kine o kojoj se pisalo”, počinje Dalić, a mi ćemo samo podsetiti da se još u oktobru Kinezi mamili hrvatskog selektora ponudom od 30.000.000 evra za trogodišnji ugovor.

Nije zaista lako to odbiti. A nije to pritom jedina ponuda?
Stalno me neko zove i ponekad se zapitam imam li pravo da budem takav prema svojoj porodici, da odbijam sve te ugovore koje mi nude, jer fudbal je prolazan, danas jesi, sutra nisi. Ko zna hoće li ubuduće biti takvih prilika. Kazao sam sam sebi: ‘Biće još boljih’. I nadam se da hoće, ali nekad se baš zapitam imam li pravo da budem neodgovoran prema sebi i porodici pa da sve to odbacim”, nastavlja Dalić, kao da najavljuje rastanak sa Kockastima.

Realno, tolike pare zaista nije lako odbiti.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×