{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Hrvati ne vode navijače na gostovanja do kraja kvalifikacija za EP

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 4
"Dužnost saveza je da učini sve kako bi se sprečio najgori scenario. Nakon pomnog razmatranja odlučeno je da do kraja kvalifikacija HNS neće voditi navijače na gostovanja", poručuju iz HNS-a
Hrvati ne vode navijače na gostovanja do kraja kvalifikacija za EP
""

Fudbalski savez Hrvatske (HNS) doneo je odluku da do kraja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo neće organizovano voditi svoje navijače na gostovanja.

HNS navodi da je Hrvatska nedavno bila veoma blizu izbacivanja iz kvalifikacija i da je dobila "žuti karton", nakon što je zbog pojave kukastog krsta u Splitu na utakmici protiv Italije kažnjena oduzimanjem jednog boda, dva meča bez publike i 100.000 evra.
"Dužnost saveza je da učini sve kako bi se sprečio najgori scenario. Nakon pomnog razmatranja odlučeno je da do kraja kvalifikacija HNS neće voditi navijače na gostovanja", poručuju iz HNS-a.

HNS je u prošlosti dosta puta kažnjavan od strane UEFA zbog ispada navijača, koji su isticali fasističke i rasističke parole, ali i zbog pirotehničkih sredstava na kratko prekidali utakmicu u Milanu protiv Italije.

Izabranici selektora Nika Kovača na taj način neće imati podršku navijača u Azerbejdžanu (3. septembra), Norveškoj (6. septembra) i na Malti (13. oktobra).

(FOTO: Action Images)

Najnovije vesti


×