{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Nemački klub je navodno vrlo blizu dogovora sa Seviljom...
Hof obara rekord zbog Dabura?

Munas Daburg "odsvirao je svoje" na Sančez Pishuanu. Više niko ne postavlja pitanje da li će Izraelac napustiti Sevilju, već kada. Pitanje je dana, dakle. Na devet utakmica za španski klub Dabur je postigao tri gola i još dva puta asistirao, skupivši tek 443 minuta. Đulen Lopetegi nema u ozbiljnim planovima za nastavak sezone, pa sada slobodno možemo da konstatujemo da se radi o velikom promašaju Andalužana, imajući u vidu da su za njega pre šest meseci platili blizu 15.000.000 evra. 

Prethodnih dana pisalo se da su za Dabura zainteresovani Bešiktaš i Vest Hem, međutim lokalni mediji iz Sevilje jutros navode da je Munas Dabur praktično na pola puta do nemačke Bundeslige, precizno - do Hofenhajma. 

Loše igre ili bolje reći ne snalaženje u Primeri Nemcima očito nisu pomutili sliku koju je Dabur stvarao prethodnih godina igrajući za RB Salcburg za koji je nemilice tresao mreže i u Austriji i u Evropi.

Hof ima velikih problema s napadačima ove sezone. Nijedan od petorice kojima je Alfred Šreder ukazao šansu nije postigao više od četiri gola, pa bi Dabur legao kao "kec na deset".

Ukoliko bi došlo do konačnog dogovora sa Seviljom nije isključeno da bi nemački klub morao da razbije kasu i obori klupski rekord kada je u pitanju izdvojen novac za neko pojačanje. Didije Samaseku iz Salcburga plaćen je letos 12.000.000. Sevilja će, logično, pokušati da izboksuje da povrati najveći deo uloženog novca, pretpostavka je između 10 i 13 miliona...

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×