{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
"Nadamo se da će u velikom broju doći u nedelju i dati nam neophodnu podršku. Dinamo ima nov tim, klub je napustilo sedam fudbalera, novima je potrebno vreme da se uigraju i naviknu na naš sistem rada, a tu je i želja da se vratimo u Superligu", kazao je trener Dinama Radmilo Jovanović
Hoće li Dinamo izaći iz krize?

 

U nedelju i ponedeljak na programu je osmo kole Prve lige Srbije. 

Vranjski Dinamo dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Trajala. Domaći tim je od starta sezone ostvario tri pobede, uz dva remija i dva poraza, pa sa 11 bodova na svom kontu trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa Žarkovom, a rezultat je bio 0:0. Gosti su od starta sezone takođe ostvarili tri pobede, uz dva remija i dva poraza, pa sa 11 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju sedmo mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom Kabela, a rezultat je bio 1:1. 

Pomoćni trener Dinama Radmilo Jovanović očekuje veliku podršku navijača.
"Nadamo se da će u velikom broju doći u nedelju i dati nam neophodnu podršku. Dinamo ima nov tim, klub je napustilo sedam fudbalera, novima je potrebno vreme da se uigraju i naviknu na naš sistem rada, a tu je i želja da se vratimo u Superligu", objasnio je Jovanović.

Napadač Mladen Popović je obećao da Dinamo u nedelju izlazi iz rezultatske krize, uz napomenu da je Trajal ozbiljan tim i da je važnost predstojećeg duela velika, dok je drugi ofanzivac Vasilije Spasić poručio da Dinamu predstoji teška utakmica, ali da će biti rešena u korist Vranjanaca.

Kragujevački Radnički dočekuje goste Zlatibor. Domaći tim je od starta sezone upisao dva trijumfa, uz dva remija i tri poraza, pa sa osam bodova na svom kontu trenutno zauzima 13. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Sinđelića, a rezultat je bio 0:0. Gosti su ove sezone ostvarili dve pobede, uz četiri remija i jedan poraz, pa sa 10 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu OFK Bačka, a rezultat je bio 1:0.

Pirotski Radnički dočekuje goste iz Dobanovaca, ekipu Budućnosti. Domaći tim je od starta sezone zabeležio tri pobede, uz dva remija i dva poraza, pa sa 11 bodova na svom kontu trenutno zauzima šesto mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Kolubare, a rezultat je bio 1:0. Gosti su od starta sezone ostvarili jednu pobedu, uz tri remija i tri poraza, pa sa šets bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 15. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom Zemuna, a rezultat je bio 1:1. 

Smederevo će ugostiti Novi Pazar. Domaći tim je od starta sezone zabeležio jednu pobedu, uz šest pretrpljenih poraza, pa sa tri boda na svom kontu trenutno zauzima poslednje 16. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali Metalac, a rezultat je bio 0:1. Gosti su od starta sezone zabeležili tri pobede, uz dva remija i dva poraza, pa sa 11 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Grafičara, a rezultat je bio 1:0. 

Zemun dočekuje gradskog rivala, ekipu Grafičara. Domaći tim je od starta sezone zabeležio dve pobede, uz dva remija i tri poraza, pa sa 8 bodova na svom kontu trenutno zauzima 12. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Budućnosti, a rezultat je bio 1:1. Gosti su od starta sezone zabeležili četiri pobede, uz dva remija i jedan poraz, pa sa 14 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju prvo mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Novog Pazara, a rezultat je bio 1:0. 

Metalac iz Gornjeg Milanovca dočekuje goste iz Beograda, ekipu Sinđelića. Domaćin je zabeležio četiri pobede, uz tri pretrpljena poraza, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzima treće mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Smedereva, a rezultat je bio 0:1. Gosti su od starta sezone zabeležili jednu pobedu, uz tri remija i tri poraza, pa sa šest bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 14. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom Radničkog, a rezultat je bio 0:0.

PRVA LIGA SRBIJE - 8. KOLO: 

Nedelja

16.30: (1,65) Dinamo Vranje  (3,60)  Trajal (5,10) 
16.30:  (1,55) Radnički Kragujevac  (3,60)  Zlatibor (6,25) 
16.30:  (1,60) Radnički Pirot  (3,60)  Budućnost (5,70) 
16.30:  (2,40) Smederevo  (3,30)  Novi Pazar (2,80) 
16.30:  (2,30) Zemun  (3,00)  Grafičar (3,20) 
20.00:  (1,53) Metalac  (3,80)  Sinđelić  (6,00) 

Ponedeljak

16.30:  (2,20) Kabel  (3,00)  Kolubara (3,45) 
19.00:  (1,70) Bačka  (3,45)  Žarkovo (5,00) 

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Najnovije vesti


×