{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Hermanštat završio sa devetoricom, Gaz Metan i Vitorul se častili

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Na obe današnje utakmice u Rumuniji pobede odneli gosti
Hermanštat završio sa devetoricom, Gaz Metan i Vitorul se častili

Rumunsko prvenstvo počelo je prethodne nedelje, a ovog petka krenuli smo u novu rundu. Odigrane su dve utakmice na kojima su pobede prema očekivanjima odneli gosti. Gaz Metan je savladao Hermanštat rezultatom 2:0, dok je Vitorul savladao Kindiju, novajliju u ligi rezultatom 1:0.

U prvoj utakmici ovog popodneva, Hermanštat, koji se prethodne sezone jedva spasio i opstao u najvišem rangu takmičenja, gotovo da nije imao šanse protiv Gaz Metana. Dobro su se držali domaćini samo u prvom poluvremenu nakon koga je rezultat bio 0:0, ali je u nastavku usledio potpuni raspad u igri, a najviše zahvaljujući činjenici da su u nadoknadi prvog dela ostali sa desetoricom, jer je crveni karton dobio Kordea.

Gotovo odmah po povratku sa pauze, sviran je penal za goste. Lopti je prišao Marijuš Konsantin i lako savladao protivničkog čuvara mreže za vodstvo.

Nešto kasnije, sredinom drugog poluvremena, viđen je novi pogodak. Darijuš Olaru je dodao Naseru Čemedu, a ovaj je duplirao prednost Gaz Metana. Ovaj rezultat je ostao na snazi sve do kraja utakmice, mada brojčano stanju na terenu nije, pošto je u ekipi Hermanštata isključen još jedan igrač, Razvan Dalbea.

Ni na drugoj utakmici ovog petka u prvom poluvremenu nisu viđeni golovi. Vitorul se mučio da probije bedem novajlije u ligi, Kindije, no iako je imao par izglednih šansi, nije došao do pogotka.

Tek u nastavku, tačnije u 54. minutu, Erik je postigao, ispostaviće se, odlučujući gol. Moglo je do kraja utakmice biti i ubedljivije, ali gosti su morali da se zadovolje minimalnom pobedom.

RUMUNIJA 1 - 2. KOLO

Petak
Hermanštat - Gaz Metan 0:2 (0:0)
Kindija - Vitorul 0:1 (0:0)

Subota
17.00: (2,40) Botošani (3,10) Voluntari (3,20)
20.00: (5,10) Klinćeni (3,50) Kluž (1,75)

Nedelja
17.00: (2,65) KSMS Jaši (3,00) Astra (2,90)
20.00: (2,85) Dinamo Bukurešt (3,15) U. Krajova (2,55)

Ponedeljak
20.00: (4,50) Sepsi (3,45) FCSB (1,85)

Napomena: Kvote su položne promenama

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×