{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Hari Kejn iskreno: Moja granica je jun, ili krećemo tad ili kraj sezone

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 4
Ne može baš doveka ovako...
Hari Kejn iskreno: Moja granica je jun, ili krećemo tad ili kraj sezone

Nadležni brinu za zdravlje i živote, gazde i za novac i to je sasvim razumljivo. Ali napadač Totenhema Hari Kejn kaže da i igrači imaju granicu preko koje ne mogu, jer nije ni lako održavati formu kad ne znaš tačno za kad. Zato kapiten Engleske jasno i glasno kaže...
Znam da će Premijer liga učiniti sve da se sezona završi, ali mora da postoji tačka kad ćemo reći: Što je dosta, dosta je. Za mene je ta granica kraj juna“, rekao je Kejn u Instagram Lajv razgovoru sa stručnim konsultantom Skaj Sporta i bivšim igračem Totenhema Džejmijem Rednapom.

Podsetimo, prvoligaški fudbal u Engleskoj suspendovan je trenutno do 30. aprila, ali opšti je utisak da je malo verovatno da se prvenstvo tada nastavi. Ostaju dakle maj i jun, a većina timova do kraja sezone treba da odigra devet utakmica i tu pride ne računamo Ligu šampiona recimo, pa ostaje otvornim pitanje da li će biti vremena?

I šta ako sezona ne bude mogla da se završi? Da li će Liverpul, koji ima 25 bodova prednosti na drugoplasiranim Mančester Sitijem, biti proglašen za šampiona ili će i njemu biti oduzeta titula, pošto razlika nije tako jasna kad je u pitanju borba za Ligu šampiona ili goli premijerligaški život.

Negde ipak granica mora da postoji.
Ne vidim da bismo imali neke koristi od utakmica u julu i avgustu. Naravno, lično se ne razumem previše u finansijske stvari, ali ako se ova sezona ne završi do kraja juna moramo da vidimo koje su nam druge opcije i da počnemo da se radujemo novoj sezoni“, kaže Kejn.

Kraj sezone do kraja juna? Već smo u cajtnotu onda.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×