{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Haos u Rumuniji: Sudija dobio topovski udar i upaljač po glavi, meč nastavljen?! (FOTO+VIDEO)

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 10
Utakmica trajala tri sata i 25 minuta, samo prekid 35 minuta, ali UEFA dozvolila da se igra dalje...
no_image.png

Apsolutno luda noć u Krajovi i scene kakve nismo navikli da gledamo kada su u pitanju Uefina takmičenja. Bar ne u poslednjih 20-30 godina...

Meč između rumunske Univerzitatee i mađarskog Honveda prekinut je u 119. minutu posle jedne gužve i sukoba igrača. Sve se događalo ispred tribine gde su smešteni vatreni navijači domaćeg sastava. U jednom momentu sa tog dela doleteo je topovski udar, a nedugo zatim i upaljač koji je arbitra iz Severne Irske Arnolda Hantera pogodio u glavu.  

Sudija se odmah stropoštao na travu, pa su lekari ušli da mu ukažu pomoć. Skoro punih 40 minuta trajao je prekid, a uplašeni Hanter otišao je u svlačionicu. Dugo su posmatrač suđenja i delegat bili na vezi sa ljudima iz Uefe, da bi konačna odluka glasila: igra se dalje. 

Gotovo za nepovereovati! 

Vođenje utakmice preuzeo je četvrti sudija. Preostalo je da se odigra još jedan minut u produžecima, da bi se potom pristupilo izvođenju penala. Najmanje je važno u ovakvom momentu, ali da pomenemo: domaćion je posle penal-ruleta slavio sa 3:1. Inače, obe utakmice završene su 0:0, zbog čega se ušlo u produžetke.  

Biće zanimljivo videti kako će posle svega reagovati Evropska kuća fudbala i da li će ovakva pobeda Univerzitatee biti priznata. Pogotovo što se ludnica nastavila i posle penala. Eksplodirali su novi topovski udari, petarde, letele baklje. Slavilo se, jelte... 

Potpuni haos!

 

Najnovije vesti


×