{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Postoji mogućnost da provereni desni bek, ipak, napusti Partizan tokom zime
Hanover se kasno javio, Miletiću ostaju opcije za februar

Dok je Partizan bio u vazduhu, na 10.000 metara iznad zemiljnog tla, pokrenula se priča da bi Nemanja Miletić, ipak, ove zime mogao da napusti crno-bele. U danu selidbe iz Beograda za Katar, gde će do 1. do 9. februara učestovati na „Premijer kupu“, interesovanje za desnog beka Parnog valjka pokazao je – Hanover.

Nemci su i jesenas pratili igre Miletića, ali su očigledno čekali poslednji dan prelaznog roka na teritoriji Evrope kako bi pokušali da ga ugrabe. Deluje da su zakasnili. Em što nema mnogo vremena da se završi papirilogija, em što je popularni Nema trenutno bez alternative u ekipi Sava Miloševića i eventualni odlazak bi ugrozio ambicije tima, s obzirom da je projektovana zamena u liku Aleksandra Lutovca povređena, a Luka Cucin, opozvan sa pozajmice Inđiji, ipak, mlad i ne baš iskusan da bi odmah dobio šansu u delikatnom trenutku sezone. Tim pre što nije prošao prvu fazu priprema sa Partizanom.

Nije poznato koliko je Hanover bio spreman da plati crno-belima na ime obeštećenja za Miletića. Zna se samo da su čelnici još jesenas odredili cenu od oko 1.000.000 evra, s tim bi zavisno od okolnosti bili spremni da malo i popuste kako bi izašli u susret igraču.

To što neće otići u Cvajtu ne znači definitivni ostanak Nemanje Miletića u Humskoj ove zime. Prelazni rok u većini evropskih liga se završava u ponoć, međutim, ostaje nekoliko opcija i tokom februara. Tu se pre svega misli na države Bliskog istoka, zatim Kinu, Japan i Južnu Koreju, a postoje nagoveštaji da bi provereni 29-godišnji  mogao da se otisne u Sjedinjene Američke Države, pošto ga prati nekoliko klubova MLS lige.

Još krajem prvog dela sezone Savo Milošević je objasnio da je Miletić jedini fudbaler iz prvog tima koji ima dozvolu da ode, da bi tokom priprema korigovao stav ponajviše zbog toga što nije dovedena zamena. Opet, ako bi stigla ponuda kojom bi rešio egzistenciju – niko mu ne bi stajao na putu.

(FOTO: FK Partizan)

Najnovije vesti


×