{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Hajde da se malo kladimo: Da li će u 2020. biti Eura i Olimpijskih igara?

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 6
Bitno je da počnu do Nove godine
Hajde da se malo kladimo: Da li će u 2020. biti Eura i Olimpijskih igara?

U plavom uglu njegovo visočanstvo sport. U crvenom izazivač – korona virus. Trenutno mlati rivala gde god ga sretne. Međutim, čovečanstvo ne odustaje, vlade širom sveta preduzimaju radikalne mere kako bi sprečile širenje epidemije, sigurni smo i da epidemiolozi i virusolozi i ko sve ne već danonoćno rade ne bi li pronašli nekakvo rešenje. Sigurno smo i da će ga nekad pronaći, mada nismo sigurno da će se to desiti toliko brzo da bi dozvolilo održavanje Evropskog fudbalskog prvenstva i Olimpijskih igara već u 2020. godini... A kad mi u MOZZARTU nismo u nešto sigurni mi se u to – opkladimo. Pa evo i sada šanse da prekratimo ove monotone dane jednom zanimljivom debatom, koja bi možda mogla da bude i finansijska isplativa.

MOZZART nudi kvote, vi birate.

Tip da će se Evropsko prvenstvo igrati u 2020. godini – tačnije da će u njoj početi – mogao bi da vam uplatu pomnoži kvotom 2,11. Prognoza da će Euro neće početi do kraja kalendarske godine vredan je kvote 1,65.

Kad su u pitanju Olimpijske igre, čini nam se da je MOK ipak u nešto komfornijoj poziciji od Uefe, koja mora da se rve sa bogatim klubovima i ligama. Stoga prognoza da će Olimpijske igre početi u 2020. godini uplatu množi sa 1,35, dok se tip da će OI morati da sačekaju neka srećnija vremena vrednuje kvotom 2,90.

Eto vam dakle jedne laganije teme za razmišljanje dok pratite vesti o koroni. Ne možemo baš ni 24 časa da budemo smrtno ozbiljni, zar ne?

Dakle, Euro u 2020. godini,  DA ili NE? I Olimpijske igre u 2020. godini, DA ili NE?

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×