{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Skoro pa čist prolaz mogao bi da ima Regatas kod kuće, ali Ponte Preta koja na keca juri bodove u borbi za čelne pozicije brazilske Serije B
Guaranijeva agonija - CRB-ova šansa

Danteov pakao nije ništa, u odnosu na ono što Guarani priređuje svojim navijačima na startu sezone brazilske Serije B. Izgubili su pet utakmica, jednu dobili, a dva puta odigrali za X, i to sve sa svega devet primljenih golova. Prevedeno na kladilački jezik, nije se previše raspucavalo na njihovim utakmicama, što je ujedno i manir ovog kluba na mečevima sa CRB-om. Naime, ovaj par prošle godine nije davao više od 0-2 igre.

Konkretno, u ovom momentu CRB je u boljoj formi, a tu je i Leo Seara, centarfor od koga se u nastavku takmičenja očekuje statistika bolja od od one koja trenutno beleži tri postignuta gola.

Uz njih, u noći pred nama, naravno po srednjoevropskom vremenu sastaju se skoro pa večiti X saveznici. Dobro, prethodni meč Ponte Prete i Oestea dobili su fudbaleri koji će ovoga puta biti u svojstvu gostujućeg tima, a interesantno je da je od 2016. godine, pa sve do marta ove, na ovaj par pedantno dolazio X. Inače, Oeste je na poslednjih pet utakmica u Seriji B čak tri puta remizito, pa eto znaka pitanja, mada Ponte Preta svakako da nije neko ko se tek tako da prevariti. Dokaz su 15 poena kluba koga od vodećeg Bragantina dele svega tri boda na tabeli.  

Brazil 2 – 9. kolo

00.15: (2,00) CRB Regatas (3,00) Guarani (4,00)
03.30: (1,72) Ponte Preta (3,30) Oeste (5,10)

* Kvote su podložne promenama
FOTO: Shuttesrtock

×