{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Groznica gripa drma Hihon, Miroslav Đukić ostao bez 11 igrača

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Sporting zatražio odlaganje gostovanja Saragosi
no_image.png

Tek što je stigao, problemi za Miroslava Đukića. Novi trener Sportinga iz Hihona trebalo je da debituje u petak od 21 sat na klupi kluba iz Asturije, međutim, pitanje je da li će se meč 22. kola Segunde igrati u predviđenom terminu, jer je u kancelariju FS Španije stigao zvaničan zahtev da se meč sa Saragosom odloži.

Razog je virus gripa koji se raširio svlačionicom Sportinga. Pokosio je ceo tim, pa je u ovom trenutku čak 11 fudbalera van stroja i izvesno neće biti spremni za meč u petak, što je potvrdio i klupski lekar Antonio Maestro. Đukić nevoljno sleže ramenima, sa kadrom koji mu je na raspolaganju nemoguće je organizovati trening, kamoli spremiti se za utakmicu. Na kraju krajeva, kad bi trebalo da sastavi protokol nekadšanji selektor Srbije i u dva mandata trener Partizana ne bi imao dovoljno fudbalera. Samo desetoricu.
„Čak 11 igrača ima temperaturu izna 38 stepeni, dok je još kod petorice virus u periodu inkubacije“, objasnio je Đukić.

Klub je u zvaničnom zahtevu za odlaganjem potvrdio Đukićeve reči, pojasnivši da su osim postojećih još neki igrači u opasnosti da ih virus obori s nogu. Kad se na sve to doda povreda štopera Marka Valijentea, s kojim je Đukić sarađivao u Valjadolidu i Partizanu, jasno je da su kadrovski problemi ogromni. A dok čeka odgovor lige, Sporting je na gostovanje na La Romaredi krenuo u dva autobusa. U jednom su zdravi, u drugom igrači koje drma grip.

(FOTO: MN Press)

Najnovije vesti


×