{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Grci kažu: Ništa od Olimpijakosa i Živkovića

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 7
Niti je srpski ofanzivac trenutno zanimljiv klubu iz Pireja
no_image.png
©AFP

Možda nekog interesovanja ima, ali pred Andrijom Živkovićem je put do Pireja popločan brojnim preprekama. Dok mediji u Portugaliji guraju pričaju da je Olimpijakos ponovo zainteresovan za povremenog srpskog reprezentativca, novinari u Grčkoj vrte skroz drugačiju pesmu - Andrija Živković nije "bomba" koju Olimpijakos toliko želi.

Štaviše, sa juga Evrope stižu informacije da uprava pirejskog velikana nije baš mnogo zainteresovana za Živkovića, čak i da bude oslobođen spornog ugovora u Benfiki. Razlog više zašto Olimpijakos sada više ne razmišlja toliko o srpskom fudbaleru je navodno i taj što je on zimus odbio mogućnost da dođe u Pirej. 

Stara želja, nova runda: Olimpijakos i Andrija Živković

Podsetimo, Živkovićeva plata u Benfiki konstantno raste i izvesno će da premaši sumu od 5.000.000 evra, iako je ove sezone odigrao tek nešto više od 60 minuta. 

Jednostavno, od dolaska Bruna Laža Živković je skroz pao u drugi plan pošto se Benfikin šef struke maksimalno fokusira na igrače iz klupske akademije. Grci, tačnije sajt Fos čak tvrdi da je Benfika spremna da plaća polovinu Živkovićeve sadašnje plate u drugom klubu, samo da bivši igrač Partizana ode sa Luža. Isti izvor napominje da je Benfika zimus pokušala da raskine ugovor sa Živkovićem, ali da je on odbio da ode iz Lisabona.

Andrija Živković ima važeći ugovor sa Benfikom do juna 2021. godine.

Foto: ©AFP

Najnovije vesti


×