{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Posle četiri godine saradnje došlo je vreme za rastanak
GOTOVO: Srnić ide - svi detalji
Slavoljub Srnić

Nije možda bio najtalentovaniji igrač koji je u poslednjoj deceniji operisao na desnom krilu Crvene zvezde, ali pitanje je da li je bilo većih boraca. Slavoljub Srnić je za ove četiri godine u drugom mandatu u Ljutice Bogdana na delu pokazao šta znači kad igrač ima pravi pristup ne samo svakoj utakmici, već i svakom treningu, i zaslužio da trud naplati i u inostranstvu. Posle nekoliko prelaznih rokova u kojima se mnogo šuškalo o njegovom odlasku, ali je on uvek ostajao tu, konačno je i Srnić pronašao angažman kakvom se nadao. Večeras u pola tri iza ponoći Srnić će sesti u avion i krenti za Kanarska ostrva gde bi u sredu, posredstvom menadžera Zorana Stojadinovića, nekadašnjeg Zvezdinog sportskog direktora, trebalo da potpiše za Las Palmas.

Inicijalnu vest o ovom transferu - pa nek su je drugi i "demantovali" - mogli ste da pročitate ekskluzivno na stranicama portala MOZZART Sport još pre tri dana, a sada vam donosimo i sve detalje saradnje.

Španski drugoligaš će Crvenoj zvezdi na ime obeštećenja uplatiti 300.000 evra u tri rate raspoređene do januara 2020. godine. Srnić će potpisati ugovor na dve i po godine. Za ovih prvih šest meseci zaradiće 135.000 evra, sledstveno tome godišnja plata će mu potom biti 270.000 evra po sezoni. Osim u slučaju da Las Palmas izbori povratak u Primeru. Ukoliko se to desi Srniću će plata automatski skočiti na 400.000 evra godišnje, a Las Palmas ima takve ambicije. 

Mada, ne zovu Segundu slučajno “bunar”. Ko tamo dopadne teško se vraća u elitu. A Las Palmas je tek 12. na tabeli s tim da je mesto u baražu za promociju samo devet bodova ispred.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×