{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Nerazuri izgurali svoje
GOTOVO: Inter se rešio Ikardija!

Mauri Ikardi konačno napušta Inter! Klub je isterao svoje, igrač nije!

Kontroverzni napadač će se danas u popodnevnim satima uputiti ka Parizu gde ga očekuju oko 17.00 časova.

Ikardi stiže u Pari Sen Žermen na pozajmicu s pravom otkupa ugovora za oko 70.000.000 evra. A pre toga će potpisati produžetak ugovor sa Interom na još godinu dana pošto mu aktuelni ističe 2021. godine. Ne zbog toga što ga Inter voli i želi da ga zadrži, već zbog toga što hoće da i dalje bude gospodar Ikardijeve sudbine ako ga PSŽ ne otkupi narednog leta. Čak i u tom slučaju bi Inter narednog leta diktirao uslove jer se Ikardi sa još dve godine ugovora ne bi mnogo pitao o daljoj sudbini. To znači da Inter neće ni u budućnosti dopustiti Ikardiju da ode u Juventus. 

Italijanski i francuski mediji javljaju da će Ikardi danas po dolasku u Pariz staviti paraf na novi ugovor sa Interom, a potom obaviti lekarske preglede i potpisati za PSŽ.

Na kraju je Inter pobedio u ratu sa Ikardijem i njegovom ženom Vandom. Posle pucanja svih veza na relaciji klub – igrač, Ikardi i Vanda su želeli samo u Juventus kako bi na taj način servirali osvetu Interu. Ali, direktor Marota je čak i po cenu finansijskih gubitaka stavio veto na transfer u Juventus. Ikardi je odbio ponude Rome i Napolija, nadao se Juventusu, ali mu je na kraju PSŽ ostao jedina opcija. I prihvatio je... Na kraju je Inter i dobro prošao ako PSŽ otkupi ragentinca. Nerazuri su bili spremni ovog leta da prodaju Ikardija u Napoli ili Romu za 60.000.000 evra, pa čak i manje. Od Francuza će dobiti više novca. Naravno, pod uslovom da Sveci otkupe kontroverznog napadača. 

 (FOTO: reuters)

Najnovije vesti


×