{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Srećom, ne mora na operaciju
Gotova jesen za Lazara Markovića

Da su samo Mladost u Lučanima i Mančester junajted u Humskoj, pa ni po jada. Ovako, izgleda da će Lazar Marković morati na dužu pauzu i prema svim pokazateljima za njega je jesenji deo sezone – završen.

Nažalost Grobara i svih poklonika fudbala, jer je nekadašnji reprezentativac taman počeo da daje znake života posle dugog odustva, međutim, izgleda da su ga baš dugačak period neigranja (pre povratka u Partizan) i ogromna želja da se što pre vrati u ritam sputali, pa je zaradio povredu aduktora koja je takve prirode da zahteva malo duše lečenje nego što se isprava mislilo. Sve skupa znači bojazan da brzonogi krilni fudbaler ne propušta samo naredne dve, već i preostalih 12 mečeva Parnog valjka do zimske pauze (plus još jedan, bilo odložen prvenstveni sa Radnikom u Surdulici, bilo kup sa Spartakom u Humskoj, zavisno od termina).

Svakako jak udarac za ambicije Partizana kako u superligaškoj trci sa Crvenom zvezdom, tako i u Ligi Evrope, gde cilja prolazak grupne faze.

Ono što je povoljno jeste saznanje Sportskog žurnala da na svu muku Lazar Marković, ipak, ne mora na operaciju tetive, jer se i to pojavilo kao problem poslednjih dana. Umesto hirurškog zahvata pokušaće mirovanjem i terapijama da sanira povredu, pa da onda od zimskih priprema konkuriše ravnopravno za tim.

A onda je to novi početak i za Lazara Markovića i za Partizan. Kao da su se i jedni i drugi vratili nekoliko koraka unazad...

Pogledajte novu epizodu serije Ekipizza...

FOTO: MN Press

Najnovije vesti


×