{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Gorica, bivši šampion u borbi za goli prvoligaški život

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 2
Andrej Razdruha vodi Tabor iz Sežane ka mogućem plasmanu u elitu
no_image.png

Poslednji voz za prvoligašku Goricu i u narednoj sezoni kreće iz Sežane tačno u 17 časova. Igraće se dve utakmice za konačnu odluku o mogućoj, dogodi li se ispadanje i  zbilja tužnoj sudbini četvorostrukog prvaka države. Ispadanje bi se naime tretiralo kao prava katastrofa za klub koji je davao reprezentativce Slovenije, odnosno u bukvalnom smislu nekada žario i palio po terenima.

Ukoliko Tabor pobedi u dvomeču,  sledeće godine  stadion “Rajko Štolofa” postaje elitna fudbalska destinacija na mapi slovenačkog fudbala. Naravno, domaći misle da to nije nemoguće, na šta ukazuje činjenica da upravo oni raspolažu najboljom odbranom drhugog ešalona slovenačkog fudbala.  Zbog toga, po poslednjim informacijama karata za današnji meč više nema. Previše je bitna utakmica, da bi Sežana bila letargična, a gostujuća Gorica opuštena.

Sežanu vodi Andrej Razdruha, bivši strateg Olimpije u čijem sastavu ujednačeno igraju dosta dobri igrači, poput Leona Severa, Tonija Aliaja i Marka Krivičića.  Domaćin će najverovatnije igrati u formaciji 4-3-3, omiljenoj u Razdruhovom trenerskom opusu. To će biti potencijalno mučno za Sašu Kolmana, trenera gostujuće Gorice koji zbilja mora ozbiljno da nastupi na gostovanju.

Slovenija 1 - finale plej - auta
17.00: (3,05) Tabor Sežana (3,25) Gorica (2,25)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Printscreen

Najnovije vesti


×