{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Poslednji put su se ove dve reprezentacije u međusobnom duelu sastale pre 11 i po godina kada su, takođe, u prijateljskoj utakmici odigrali nerešeno (1:1)
Golovi u najavi

U pauzi takmičarskih utakmica koplja će u prijateljskom dvoboju ukrstiti reprezentacije Alžira i DR Konga, kako bi proverili snage za predstojeće izazove u kvalifikacijama za Afrički kup nacija.

Poslednji put su se ove dve reprezentacije u međusobnom duelu sastale pre 11 i po godina kada su, takođe, u prijateljskoj utakmici odigrali nerešeno (1:1). Otad se sigurno mnogo toga promenilo tako da ovaj podatak sigurno nije relevantan za bilo kakvu prognozu.

Međutim, jeste sam pogled na imena igrača koja brane boje dve selekcije.

Rijad Marez, Islam Slimani, Ismael Benaser, Jasin Braimi, Sofijan Feguli... Sve su ovo igrači koji igraju (ili su igrali) za velike evropske timove i koji i te koriste Alžiru kada su na terenu.

DR Kongo možda ima malo manje zvučna imena, ali su poznata u svetu fudbala. Sedrik Bakambu, Janik Bolasi, Dijumersi Mbokani, Gael Kakuta, Đaneli Imbula, Džordan Ikoko, Artur Masuaku...

Teško je predvideti kakve će sastave izvesti na teren Đamel Belmadi i Kristijan Nsengi- Bijembe, ali ako nas pitate, probali bismo sa golovima, s obzirom na to da će biti manje pritiska i opterećenja, a isprobavanje novih snaga i taktičkih zamisli mogli bi da dovedu i do grešaka na obe strane.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×