{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Godin: Neću se vratiti u Atletiko kao igrač

/ Izvor: mozzartsport.com
“Okrenuo sam stranicu”, kaže defanzivac Intera
no_image.png

Dijego Godin odbio je mogućnost da će se vratiti u Atletiko Madrid do kraja karijere i dodao je da je trenutno fokusiran na novo iskustvo u Interu.

Pojavile su se informacije u Španiji da Dijego Simeone planira da vrati Godina zato što se Urugvajac muči da zadrži mesto u Interu.

Ali, 34-godišnji defanzivac je to demantovao na Instagram lajvu. Međutim kroz njegove reči se vidi da ga možemo videti u Atletiku u nekoj drugoj ulozi po završetku igračke karijere.
"Mnogo ljudi me je to pitalo, ali završio sam sa Atletikom. To je bilo najbolje iskustvo u mom sportskom životu, zapravo do sada. Moje vreme kao fudbalera Atletika je gotovo, okrenuo sam stranicu. Živim novo iskustvo u Interu. Drugačije je iskustvo, rasten i učim nove stvari. Neću se vratiti u Atletiko kao igrač, to je sigurno", rekao je Godin.

Urugvajac je dao mišljenje i o trci za Skudeto, gde su Nerazuri iza Juventusa i Lacija trenutno.
"Juve ima veliku ekipu i izgubili su malo utakmica. Kada imaju malu prednost, jako je teško to preokrenuti. Ne znam kako će Lacio nastaviti, ali su imali fantastičan niz pre pauze. Imaju neke neverovatne igrače i boriće se do kraja", rekao je Godin.

FOTO: Reuters

Najnovije vesti


×