{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Glas iz ruske Dume: Evropsko prvenstvo se odlaže 99,9 odsto

/ Izvor: mozzartsport
Komentari: 2
Nezapamćena fudbalska gungula
Glas iz ruske Dume: Evropsko prvenstvo se odlaže 99,9 odsto

Zvuči logično. Zvuči očekivano. Zvuči kao jedino pametno rešenje. Iako izvor informacije nije iz fudbalskih krugova.

Glas iz ruske Dume, iz državnog parlamenta, kaže da će Evropsko prvenstvo u fudbalu, koje bi trebalo da počne 12. juna, biti – odloženo.

Informaciju je otkrio ruski televizijski novinar Murad Latipov, koji je bio deo štaba reprezentacije te zemlje na Svetskom prvenstvu 2018. On je na instagramu objavio saznanja do kojih je došao danas, a koja su sa velikim poverenjem, bez sumnje, preneli gotovo svi mediji u najvećoj zemlji sveta.

Jasno je da se nešto kuva i u UEFA, iako inforamcije izlaze selektivno, verovatno da ne bi došlo do potpunog haosa. A, ruski političari tvrde da znaju šta će biti konačna odluka.
Bio sam danas u državnoj Dumi i tamo su mi potvrdili da će zbog virusa korona 99,99 odsto biti odloženo Evropsko prvenstvo u fudbalu. Odluka o Premijer ligi Rusije nije doneta, ostavljeno je fudbalskom savezu da odluči, ali kako sam čuo, preporuke nisu najbolje“, napisao je Latipov.

Što se tiče UEFA, u prvom planu je rešenje akutnih problema, a to su utakmice Lige šampiona i Lige Evrope, pa potom sledi baraž Lige nacija i nakon toga Evropsko prvenstvo. Ali jasno je da će se već za koji dan i ta pitanja naći na dnevnom redu, jer se konačne odluke Evropske kuće fudbala čekaju na svim meridijanima.

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×