{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Geteborg spreman za malaksali Falkenberg

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
U Švedskoj se dobro zna ko koliko može…
Geteborg spreman za malaksali Falkenberg

Geteborg završava posao. Daleko od toga da sve ide do perfekcije, ali ne gube se utakmice, o čemu najbolje govori svega tri poraza od početka sezone, pa sve do aktuelnog 19. kola. Na noge im dolazi Falkenberg, nervozan tim na ivici fenjeraškog statusa koji uzgred nema pozitivan skor na gostovanjima u Geteborgu. Zato se i danas teško diše u njihovim redovima.

Što se tiče Erebra, ovaj tim će danas krenuti na dvojku. Kalmar je u dubiozi, odnosno ima četiri vezana poraza, nakon čega je na opšte iznenađenje izvojevan X protiv Hamarbija. Ni oni ne mogu da se pohvale dobrim uspomenama na Erebro, pa je i više nego očigledno da će pokušati makar da spasu kožu, kao u aprilu kada se sve završilo sa 1:1.

A u drugoligaškom ešalonu Jenćeping - Sirjanska. Domaćin, shodno petoj poziciji na tabeli jasmo ide na pobedu. Odbrana im je duplo bolja, budući da je primila 15 golova, a o napadu da i ne govorimo. Svakako su u gornjem domu lige po ovom parametru, jer Varbegsovih 33 u skoru svakako je uporedivo s njihovih 30 datih. Sve u svemu Sirjanska će izgleda morati da se pripazi da ne bi preskupo platila pobedu iz juna meseca protiv večerašnjeg rivala koja je overena rezultatom 2:1.

Švedska 1 – 19. kolo
19.00: (1,60) Geteborg (4,00) Falkenberg (5,70)
19.00: (2,20) Kalmar (3,30) Erebro (3,40)

Šedska 2 – 19.00
19.00: (1,60) Janćepings (3,70) Sirijanska (5,40)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock

Najnovije vesti


×