{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Tako tvrdi njegov menadžer Džonatan Barnet
Geret Bejl ne zna ko je Peđa Mijatović

Izjava Predraga Mijatovića o Geretu Bejlu, koju je dao još pre neki mesec, postala je kultna. Legendarni as Reala je rekao za Velšanina da mu je na prvom mestu Vels, na drugom golf, a Real Madrid tek na trećem. Ta izjava je čak postala parola na zastavi na poslednjoj utakmici velških Zmajeva u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Ali, jedan čovek tu sentencu ne može nikako da preboli. Radi se o Džonatanu Barnetu, menadžeru Gereta Bejla, koji je u intervjuu za BBC ponovo morao da „odgovori“ Peđi Mijatoviću.

Način na koji je to uradio dosta govori o njemu. Ali, ako je tačno to što je rekao, onda i o samom Bejlu.
Geret dobro zna šta je pisalo na toj zastavi. Sve to je bilo upućeno medijima koji prave glupe priče uzimajući izjave od ljudi koji ne poznaju Bejla. A, ni Geret ne zna ko je Mjatović“, rekao je Barnet.

On tvrdi da je cela priča o tome kako je Velšanin nezadovoljan u Madridu naduvana i dobrim delom izmišljena.
Da bude potpuno jasno: Geret nikada nije tražio da ide iz Reala, niti će dok god ima ugovor sa klubom. A, u Madridu su zadovoljni njim. Statistika ne laže, sa Bejlom na terenu Realove šanse da dobije utakmicu su dosta veće. Kada je potpuno spreman, on je i dalje jedan od najboljih igrača na svetu“, kaže Džonatan Barnet.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×