{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Ekipa bivšeg grčkog reprezentativca dočekuje OFI
Gde je i šta radi Trajanos Delas?

Trenira Panetolikos!

Legendarni grčki štoper od januara ove godine sedi na klupi Panetolikosa. Prošle sezone završio je sa ovom ekipom na osmom mestu, a ove nije krenuo baš najbolje, pošto je u prvom kolu poražen od Atromitosa. Panetolikos u jednom od dva poslednja meča drugog kola tamošnje Superlige ukršta koplja s OFI-jem sa Krita. Reč je o prošlosezonskom osvajaču druge lige, koji je u prvoj rundi Superlige remizirao sa Panioniosom.

 U drugom meču snage odmeravaju Levadijakos i Apolon. U uvodnom susretu Levadijakos je poražen u Pireju (0:1), a računajući završnicu minulog prvenstva, kao i pripremni period, nalazi se u seriji od devet mečeva na kojima je prošao tip NG. Na 13 poslednjih susreta ovog tima samo jednom je probijena granica 0-2 gola. I Apolon igra neefikasno, jer je od 10 prethodnih utakmica čak osam ušlo u 0-2 gola.

Ovo će biti i mali srpski derbi. Boje Apolona brani švajcarski Srbin Vaso Vasić, dok su domaći brojniji jer tu su Jovan Krneta, Marko Stanojević, Vladimir Bajić i Marko Markovski. Za Levadijakos igra i nekadašnji ofanzivac Partizana David Manga. 

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 20:30 5202 GRČ 1 Levadiakos - Apollon S. ug 0-2 1,41
Ukupna kvota1,41

GRČKA 1 - 2. KOLO:

Ponedeljak

20.30: (2,25) Panetolikos (2,95) OFI (3,35)
20.30: (2,20) Levadijakos (2,95) Apolon Smirnis (3,50)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×