{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Gatuzo: Mogao sam da zaigram za Boku, ali nije mi dala žena

/ Izvor: mozzartsport.com
Zanimljivo...
Gatuzo: Mogao sam da zaigram za Boku, ali nije mi dala žena

Trener Napolija Đenaro Gatuzo otkrio je da je mogao da zaigra za Boku Juniors 2012. godine, ali da je njegova supruga blokirala taj transfer.

Možda bi u Srbiji igrači oklevali da priznaju ovakvu stvar, ali Đenaro ima dovoljno samopouzdanja pa je to bez problema podelio sa javnosti.

Kaže - velika mu je želja bila da zaigra za ovaj tim.
"Bio sam blizu da pređem u Boku 2012. godine, ali moja supruga se pita kod nas u domaćinstvu i nije me pustila da odem. Naša deca su bila mala u tom momentu, tako da nije bila prava situacija sa pogleda porodice da uradim tako nešto", rekao je Gatuzo.

Gatuzo je 2012. godine otišao iz Milana, a posle toga se pridružio Sionu u Švajcarskoj gde je prvo igrao, pa onda i imao ulogu trenera.

Trenerska karijera ga je posle vodila preko Palerma, Krita, Pize, pa sve do Milana i sada Napolija. Igračka želja da zaigra za Boku mu se nije ispunila.
"Nije tajna da sam se oduvek divio Boki. Bio sam dovoljno srećan da igram protiv Boke i osvojim Interkontinentalni kup, kao i prijateljsku utakmicu na Audi kupu u Nemačkoj", rekao je Gatuzo.

Možda nekada postane trener Boke, sve je moguće...

FOTO: Reuters

Najnovije vesti


×