{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Gasperiniju čaša polu puna: Žal zbog primljenog gola

/ Izvor: mozzartsport
Komentari: 8
Ali, da nam je neko pre meča ponudio ovaj rezultat, priznaje trener Atalante
Gasperiniju čaša polu puna: Žal zbog primljenog gola

Čaša meda i čaša žuči za Đan Pjera Gasperinija. Ili, čaša polu puna na kraju utakmice sa Valensijom. Atalanta je rezultatski zgromila Špance (4:1), ali je trenera crno-plavih zaboleo primljeni gol, koji je došao kod rezultata 4:0.

Mada, pošteno bi bilo reći da je Atalanta još dobro prošla sa samo jednim primljenim pogotkom, pošto su Slepi miševi imali pregršt šansi u poslednjih 20 minuta meča. A i dve kolosalne (bila i stativa) u prvom poluvremenu.

Gasperini je, ipak, od tog gola počeo konferenciju za novinare.
U jednu ruku smo veoma zadovoljni rezultatom i sigurno da bismo, da nam je neko ponudio pre meča, prihvatili ovaj skor. Ipak, ostale žal posle svega zbog primljenog gola, nije to smelo da nam se dogodi na 4:0, a i nije bila jedina takva situacija u finiš“, rekao je Gasperini.

On je odmah nacrtao šta će od igrača tražiti u revanšu.
Moraćemo na Mestalji da budemo mnogo precizniji. Ako želimo u četvrtfinale Lige šampiona, moraćemo da odigramo isto kao na San Siru, da dokažemo da zaista pripadamo tu. Mi smo ekipa koja stvara mnogo šansi, mogla je da postigne i više golova večeras. Analiziraćemo šta nije bilo dobro, učićemo iz grešaka, da bismo potvrdili i u revanšu da smo bolji“.

Ubeđen je Gasperini da će i Valensija biti bolja u drugoj utakmici.
Njima je nedostajao Rodrigo, koji im je veoma važan igrač. I dvojica štopera im nisu igrala. Na Mestalji je vatrena atmosfera, jedan gol može da zapali stadion i moraćemo da budemo mnogo tačniji u pasu, da im ne dozvolimo da vode igru“, istakao je Gasperini.

Foto: Reuters

×