{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
„Ali će ona zavisiti i od našeg pristupa i raspoloženja protivnika, jer se i oni uvek pitaju“, poručuje strateg Subotičana
Gaćinović: Imamo spremnu priču za meč sa Zvezdom

Spartak stiže u Beograd sa željom da ponovi igru sa starta sezone iz okršaja sa srpskim šampionom i na taj način dođe do mogućnosti da se nada pozitivnom rezultatu.

Strateg Golubova Vladimir Gaćinović kaže da sve zavisi od pristupa njegovog tima, ali naravno i raspoloženja protivnika koji se zbog kvaliteta uvek pita za konačan ishod na njegovom terenu.
"
Bez obzira na to što u Beograd putujemo rasterećeni, sigurno ne odlazimo bez obaveza. Želja nam je da odigramo dobru utakmicu, nastavimo i da završimo sa nizom dobrih igara kakve smo imali ove jeseni, posebno u poslednje vreme. Teško je pričati o nekom pozitivnom rezultatu, ali mi ćemo učiniti sve da potvrdimo dobre partije. I u ranijim utakmicama smo pokazali da smo spremni. U prvom duelu odigranom u Subotici smo bili nadomak boda i to zasluženo. I ovog puta će zavisiti od našeg pristupa. Imamo za duel sa Crvenom zvezdom spremnu priču, ali će ona zavisiti i od našeg pristupa i raspoloženja protivnika, jer se i oni uvek pitaju. Zvezda ima veliki broj kvalitetnih igrača kojima je teško parirati i mi moramo biti daleko iznad svojih mogućnosti da bi bili ravnopravni i kvalitetno odgovorili rivalu. Odigrali smo polusezonu zadovoljavajuće, neka takav bude i kraj", poručio je Gaćinović, a prenosi portal subotica.com.

Pvotimac Spartaka Stefan Denković nada se da njegov tim može do pozitivnog rezultata.
"Igramo sa Crvenom zvezdom i neozbiljno bi bilo da mi pretimo njima, ali ako odigramo kao ovde na početku sezone protiv njih nije nemoguće da ostvarimo pozitivan rezultat. Ako uđemo maksimalno u utakmicu i damo sto odsto svojih mogućnosti sigurno da možemo parirati Zvezdi i nadati se dobrom ishodu", kaže Denković.

Utakmica na stadionu Rajko Mitić igra se sutra od 15.30 na stadionu Rajko Mitić, uz direktan prenos na TV Arena sport.

 

Foto: Star Sport

Najnovije vesti


×