{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Fudbalu se u "zube ne gleda"

/ Izvor: mozzartsport.com
Prijateljski mečevi u Švedskoj
Fudbalu se u "zube ne gleda"

Ne prođe dan, a da Šveđani ne odigraju nekoliko prijateljskih duela. Mahom niželigaši, ali fudbalu se tokom dana globalne pošasti u "zube ne gleda".

Landskrona će odmeriti snage sa Tornsom, koji kao i domaćin nastupa u trećoj diviziji Švedske. Imajući u vidu napadački stil igre domaćina trebalo bi očekivati utakmicu sa dosta golova, međutim Torns na ovo gostovanje stiže posle velike pobede nad Malmeom (2:3) takođe u prijateljskom susretu.

Prethodni prvenstveni susret ovih sastava odigran je polovinom septembra i pripao je Landskroni koja je večerašnjeg rivala tada dobila sa 3:0.

Istovremeno od 19.00 sastaju se Sandsbro i Ingelštad. Šveđanima treba sparing, a gostima pobeda protiv Sandsbroa, sastava koji svakako ima slabije šuterske, pa i odbrambene moći. Ovakvi mečevi po pravilu su krcati golovima, pa bi iznenađenje bilo da Ingelštad ne navali, a utakmica ne donese brojne pogotke.

Dogodi li se da se da timovi uspeju da se sačuvaju, odnosno odigraju neefikasno, oni koji veruju u mali broj pogodaka moći će eventualni prolazak takvog iznenađenja skupo da naplate.

Sparingovaće i Oskarhamn i Almeboda. Domaći tim je loše završio proteklu sezonu u trećem rangu takmičenja, pa Almeboda koja je u u četvrtoligaškoj liniji klubova ima neku šansu. Ipak, ne treba ni preterivati sa poverenjem u ovaj sastav, jer Oskarhamn je svakako kadrovski kvalitetniji, što sada mora i da dokaže, odnosno ne dozvoli iznenađenje.

Foto: Shutterstock

×