{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Fudbalsko znanje Feđe Stojanovića za dobitni tiket u Mozzartovoj humanitarnoj akciji

/ Izvor: mozzartsport.com
Poznati glumac i Mozzart obradovali mališane iz Centra „Zaštiti me”
Fudbalsko znanje Feđe Stojanovića za dobitni tiket u Mozzartovoj humanitarnoj akciji
Naša Tamara Kantar uručuje donaciju

Zahvaljujući Feđi Stojanoviću, koji je bio uspješan u sastavljanju parova u društveno odgovornoj akciji kompanije MOZZART „Humanitarni tiket u podne“, donacija od 450,5 KM otišla je u ruke vaspitno-obrazovne ustanove za djecu sa poteškoćama intelektualnog funkcionisanja „Zaštiti me” iz Banja Luke.

Poznati glumac sastavio je drugi dobitni tiket u akciji kompanije Mozzart, koja je od oktobra počela i u Republici Srpskoj. Feđin tiket sa kvotom 9,01 obezbjedio je dobitak od 450,5 KM, koji su JU centru „Zaštiti me” uručili predstavnici kompanije Mozzart u Republici Srpskoj.

U ovoj ustanovi obrazuju se djeca i omladina sa lakim i umjerenim intelektualnim oštećenjem, višestrukim smetnjama i drugim psihičkim smetnjama iz raznih područja Republike Srpske, a prema riječima Zorice Kuzmanović Vasilić, direktorice JU centar „Zaštiti me”, pomoć će im veoma značiti.

Predstavnica kompanije Mozzart u Republici Srpskoj Tamara Kantar istakla je da je ustanovama posebno dragocjeno što kompanija Mozzart prepoznaje njihov rad i zalaganje.

„Osim primarnog cilja i pružanja pomoći onima kojima je ona najpotrebnija, kompanija Mozzart je zajedno sa poznatim ličnostima u akciji 'Humanitarni tiket u podne' učinila vidljivijim rad velikog broja organizacija, institucija i fondacija”, rekla je Tamara Kantar.

Sredstva od prvog dobitnog tiketa glumica Nela Mihailović usmjerila je humanitarnoj organizaciji „Partner” iz Republike Srpske.

Sada već čuvena humanitarna akcija u Srbiji je aktivna od 10. juna 2016. godine, a od oktobra 2017. proširena je i na Republiku Srpsku. Svakog dana kompanija Mozzart omogućava ulog od 50 konvertibilnih maraka za sastavljanje dobrotvornog tiketa.

„Humanitarni tiket u podne” ugostio je više od 615 poznatih ličnosti, a njih 107 kao dobitnici su novac usmjerili ka više od 50 humanitarnih organizacija, udruženja oboljelih, bolnica, SOS dečjih sela, sportskih klubova, pojedinaca, svratišta, instituta, fondacija...

Kompanija Mozzart je u saradnji s poznatim ličnostima u Srbiji do ovoga momenta donirala 6.024.760 dinara  u humanitarne svrhe! Kombinacija sreće i znanja od neprocjenjive je vrijednosti.

Najnovije vesti


×