{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Dani da Kosta u problemu
Fudbaler Ajntrahta alergičan na travu!?

Tačno 50 utakmica odigrao je Dani da Kosta za Ajntraht minule sezone i svaki put kad bi istrčao na teren rizikovao je da sa njega duže odustvuje iz bizarnog razloga. Momak poreklom iz Angole, koji pokriva desnu stranu u Frankfurtu alergičan je na – travu!?
Svaki put kad padnem, kad dođem u kontakt sa travnatom površinom, telo počinje da me svrbi. Na koži se formira osip. Posebno na rukama. Pecka i po nogama, međutim, ne toliko očigledno. Kao dete sam imao ekcem, ali to nije povezano sa ovom situacijom“, požalio se Da Kosta Bildu.

Rešenje je donekle pronašao. Svaku utakmicu igra u dresu dugih rukava, bez obzira na vremenske uslove. Makar temperatura bila i veća od 30 stepeni, Da Kosta, jednostavno, mora sebe da zaštiti. Čak i štucne diže baš visoko, sve do iznad kolena, kako bi pokrio veću površinu nogu.

Najki, kao tehnički sponzor Antrahta, ne može da mu izađe u susret. Prema objašnjenju ljudi iz te kompanije, ne bave se proizvodnjom muških helanki, već se one naručuju specijalno, kao što radi Kristijano Ronaldo u Juventusu, ali on je, ipak, poseban slučaj. Da Kosti ostaje samo da se snalazi kao dosad, da sam pronađe rešenje.

FOTO: Reuters

 

×