{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Mlađa omladinska selekcija savladala Pancere na turniru u Izraelu – 2:1
Fudbal je igra u kojoj Srbi mogu da dobiju Nemce

Mlađa omladinska selekcija Srbije (U-18) osvojila je „Zimski turnir” u Izraelu. Izabranici selektora Igora Spasića su, nakon trijumfa nad Izraelom (2:0), savladali selekciju Nemačke (2:1) i pokazali da su najbolja ekipa na turniru.

Velika borba dva izuzetno kvalietna tima okončana je pobedom naših momaka. Srbija je došla u vođstvom golom Bačkulje u 20. minutu susreta. Kada su svi očekivali da se na petnaestominutni odmor ode sa golom prednosti, Nemci uzvraćaju udarac. Aslani je bio strelac. To nije obeshrabrilo mlađe omladince Srbije, te su i u drugom poluvremenu nastavili sa organizovanom i disciplinovanom igrom. Ključni trenutak utakmice desio se u 66. minutu. Drezgić je zatresao mrežu Nemaca za vođstvo Srbije od 2:1, i ispostaviće se, zasluženu pobedu naše reprezentacije.

Srbija je igrala u sledećem sastavu:  Slavković, Drezgić, Rogan, Bačkulja, Kremenović, Lukić (od 60. Knežević), Đurasović, Ergelaš, Čolić (od 89. Miladinovć) Cvetićanin (od 60. Đukić), Bogdanović (od 60. Miladinović).

(FOTO: fss.rs)

Najnovije vesti


×