{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

FSS želi Mitra Mrkelu na mestu sportskog direktora Orlova

/ Izvor: mozzartsport.com, Žurnal
Komentari: 17
Upražnjena fotelja posle odlaska Darka Kovačevića
FSS želi Mitra Mrkelu na mestu sportskog direktora Orlova

Dok je fokus navijača na prelaznom roku fudbalera, mogao bi narednih dana da se desi iznenađujući transfer na liniji Crvena zvezda – Fudbalski savez Srbije! Dok šampion kuje planove oko Lige šampiona i traga za pojačanjima, mogao bi da ostane bez direktora.

Čelnici srpske kuće fudbala traže novog sportskog direktora reprezentacija posle rastanka sa Darkom Kovačevićem, a prvi pik je – Mitar Mrkela.

U FSS-u se Mrkela visoko kotira, veoma se ceni njegov rad kako ranije u savezu, tako i poslednjih godina u Crvenoj zvezdi, pa je na pomolu odluka da mu se ponudi i posao sportskog direktora, da se sa Marakane preseli na Terazije, saznaje Žurnal.

Međutim, daleko od toga da je sve dogovoreno i završeno, jer to je samo želja FSS-a, a pitanje je kako će na tu ideju da reaguju i Mitar Mrkela i Crvena zvezda. Direktor crveno-belih počinje treću godinu mandata u taboru šampiona i do sada je sve bilo kao iz najlepših želja.

Zvezda je u njegovom mandatu izborila evropsko proleće, a potom i plasman u Ligu šampiona, dok se sada sklapaju kockice za novi proboj na evropskoj sceni. Mrkela može da bude savršeno zadovoljan urađenim na Marakani i pitanje je koliko ga ambicije sada vuku na neku drugu stranu, pa makar i u Fudbalski savez.

Dva kadrovska pitanja su ostala da se reše u FSS-u narednih dana, a Izvršni odbor bi trebalo da se ponovo sastane u predstojećih desetak dana. Jedno pitanje je sportski direktor, a drugo je selektor mlade reprezentacije, gde za sada Neško Milovanović vodi ispred ostalih kandidata, a ostali predloženi su Milan Rastavac, Darko Tešović, Simo Krunić...

Foto: Starsport

Najnovije vesti


×