{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

FSS prikupio 250.000 evra za Infektivnu kliniku

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 3
Sve dok bude trajalo vanredno stanje Savez će prikupljati novčana sredstva za pomoć najugroženijima i medicinskim radnicima
FSS prikupio 250.000 evra za Infektivnu kliniku

Suočeni sa pandemijom virusa COVID – 19, pošasti koja je Srbiju i gotovo celokupnu svetsku populaciju dovela u stanje opšte mobilizacije i brige za svaki ljudski život, Fudbalski savez Srbije na jučerašnjoj elektronskoj sednici Odbora za hitna pitanja doneo je odluku da u humanitarne svrhe donira značajna novčana sredstva.

Prema objavi sa sajta FSS, kampanja će trajati dok god bude trajalo vanredno stanje, a Savez će kontinuirano obaveštavati javnost o visini prikupljenih sredstava. Prvi prikupljen iznos od 250.000 evra biće doniran Infektivnoj klinici u Beogradu za nabavku respiratora i medicinske opreme. 

Tim povodom i zaposleni u sistemu Fudbalskog saveza Srbije izdojili su deo svojih mesečnih primanja, a akciju koja je potekla od najužeg rukovodstva saveza, značajnim sredstvima će pomoći i fudbalski reprezentativci Srbije. Ovom prilikom fudbalska organizacija apeluje na sve aktere koji žive od fudbala i za fudbal, da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu u borbi za Srbiju protiv korona virusa.
"Klubovi, igrači, treneri, sudije, sponzori, privrednici, fudbalski radnici… i svi oni koji žele i mogu da pomognu, neka pokažu jedinstvo i solidarnost u trenucima kada je Srbiji ono najpotrebnije. Sredstva mogu da uplate na namenski dinarski humanitarni račun Fudbalskog saveza Srbije 160 – 406494-78 odnosno namenski devizni humanitarni račun, prema instrukcijama sa fotografije", stoji u saopštenju FSS.

Najnovije vesti


×