{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

FSS nastavlja da skuplja donacije: Naš impuls do konačne pobede

/ Izvor: mozzartsport.com
"Sve što prikupimo biće dragocena pomoć za one kojima je to sada preko potrebno", poručuje Marko Pantelić
no_image.png

Fudbalski savez Srbije počeo je preko nekoliko dana da skuplja donacije za pomoć zdravstvenom sistemu, koji je pod velikim udarom zbog pandemije virusa korona.

Do sada je FSS prikupio 250.000 evra, koji su donirani Infektivnoj klinici u Beogradu, ali potpredsednik saveza Marko Pantelić apeluje na sve da se tu akcija ne završi.

Naprotiv, FSS nastavlja da skuplja pomoć, a Pantelić je poslao apel svim ljudima iz sveta fudbala da se uključe u akciju:
Želim još jednom da apelujem na sve one koji su u fudbalu, nekadašnje i sadašnje reprezentativce, aktuelne i bivše igrače, klubove, sportske radnike, trenere, sudije, sponzore, da se uključe u ovu akciju.

Sve što prikupimo biće dragocena pomoć za one kojima je to sada preko potrebno, a pre svega zdravstvenom sistemu Srbije, koji se nalazi na prvoj liniji fronta u borbi protiv ovog nevidljivog neprijatelja.

Bez bilo kakve sumnje, nesebična pomoć od onih koji pošteno i časno predstavljaju srpski fudbal širom sveta daće ogroman impuls do konačne pobede“, stoji u saopštenju Marka Pantelića, potpredsednika FSS, koji je i sam bio zaražen virusom korona.

Sredstva inače mogu da se uplate na namenski dinarski humanitarni račun FS Srbije 160 – 406494-78 odnosno namenski devizni humanitarni račun prema instukcijama sa fotografije koju vas takodje molimo da objavite i koja se nalazi u prilogu.

Sve instrukcije kako se uplaćuju donacije možete pogledati na strani Fudbalskog saveza Srbije.

Foto: fss.rs

Najnovije vesti


×