{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

FSS dobio veliko pojačanje: Sa MOZZART kompanijom ka Euru 2020. i Mundijalu 2022.

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 6
Najbolji sa najboljima
FSS dobio veliko pojačanje: Sa MOZZART kompanijom ka Euru 2020. i Mundijalu 2022.

Dobio je Fudbalski savez Srbije veliko pojačanje uoči utakmice sa Ukrajinom. Od danas, novi sponzor srpske Kuće fudbala je MOZZART, jedna od vodećih kompanija u Istočnoj Evropi u oblasti klađenja i igara na sreću.

Slogan srpske reprezentacije je "Jedan tim srcem svim", a tom timu pridružio se i MOZZART. U skladu sa sloganom naše kompanije: Doneo je odluku, da bude deo pobedničkog tima Srbije.

Dan pred poletanje Orlova ka Lavovu, na jednu od najvažnijih utakmica u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, protiv Ukrajine, FSS i MOZZART su potpisali ugovor o saradnji za naredne tri i po godine.

Fudbalski savez, kao krovna organizacija domaćeg fudbala, dobio je strateškog partnera sa kojim će krenuti u nove visine. Prva želja svih je da se zajedničkim snagama izbori istorijski plasman na Evropsko prvenstvo, na kojem naša reprezentacija nije igrala još od 2000. godine, a nikada do sada pod imenom - Srbija.

Ali ne samo to…
Naš cilj je da posle plasmana na Evropsko prvenstvo i pobeda u Ligi nacija, ostvarujemo vrhunske rezultate u  kontinuitetu. Ugovor smo potpisali do 31. decembra 2022. godine što znači da je pokriven i plasman na Mundijal u Kataru, tako da zahvaljujemo što MOZZART kompanija veruje u nas. Ovo je kompanija koja nije samo lider na domaćem tržištu, nego i regionalni lider. Sto odsto srpska kompanija. Nama zadovoljstvo, dokaz da najbolji idu uz najbolje” , rekao je generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.

Igrači pod komandom Mladena Krstajića nižu utakmice bez poraza, MOZZART je prepoznao taj novi vetar koji vodi Orlove ka uspesima i rešio je da dodatno pojača tabor državnog tima.
Ovaj ugovor je i kontinuitet za nas, u pomoći sportu u svakoj prilici kada je to moguće. Ne samo vrhunskom nego i baznom sportu i pojedincima. Živimo od sporta, potpisivanje ugovora je način da to sportu i vratimo. Hvala čelnicma FSS što su nas primili u ovu veliku fudbalsku porodicu. Kada budemo sumirali rezultate posle tri i po godine, nakon Svetskog prvenstva u Kataru moći ćemo da zajedno konstatujemo da tim koji pobeđuje ne treba menjati, da nastavimo zajedno u još veće uspehe”, rekao je direktor korporativnih komunikacija kompanije MOZZART Borjan Popović.

(FOTO: Star Sport)

Najnovije vesti


×