{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Francuzi dižu glas za Radonjića: Vreme je da bude u prvih 11

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Trener Vilas Boas na sve većoj žeravici
Francuzi dižu glas za Radonjića: Vreme je da bude u prvih 11

Došlo je vreme Nemanje Radonjića u Francuskoj! Dugo je bio na meti kritika, da nije produktivan, da nije ni senka igrača iz Crvene zvezde, ali izgleda da je bilo potrebno malo vremena da brzonogi srpski reprezentativac ubaci u višu brzinu.

Posle prvog gola je i dalje bilo zajedljivih, da bi Radonjić trebalo da traži oproštaj i da bude snishodljiv, a ne da slavi pogodak. Danas, posle četiri gola u pet poslednjih kola, slika se okrenula za 180 stepeni.

Sada svi dižu glas – za Radonjića! Navijači Marselja, ali i novinari, smatraju da je vreme da Nemanja od džokera postane član prvih 11. Da je trenutak da mu trener Vilas Boas ukaže šansu među starterima, jer je srpski fudbaler to zaslužio.
On je dinamit koji raznosi odbrane i koji pravi razliku na terenu. Ulogu džokera Nemanja jako dobro poznaje i ne pravi mu veliki pritisak. Ipak, pokazao je da u nizu mečeva može da bude čovek odluke. Nadam se da će tako nastaviti ako postane starter“, rekao je bivši as Marselja Fabris Abrijel.

Još jedan nekadašnji igrač kluba sa Velodroma, Žan-Mark Fereri, veruje u Srbina.
Smatram da je došlo vreme za Radonjića, da seriju golova nastavi kao starter. Kada igrač ovako u nizu postiže pogotke, moraš da mu daš šansu“, savetuje Fereri.

Novinar iz Marselja Roman Kanuti, koji ima svoju veoma slušanu i cenjenu emisiju na lokalnom radiju, takođe diže ruku za Radonjića.
Nemanja može više, može bolje. Super je ako ovako nastavi kao džoker ekipe, ali da bi sačuvao igrača na pravom nivou, moraš da mu daš priliku. Od njega sa očekuje neko „ludilo“ na terenu. Dobro je imati takvog igrača u ekipi“, ocenio je Kanuti.

Fudbalska javnost je iznela svoj stav, red je da Andre Vilas Boas klimne glavom...

Foto: Reuters

 

Najnovije vesti


×