{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Tehnički sponzor Puma spremio je redizajniranu garnituru opreme za 2020. godinu
FOTO VEST: Procureo novi dres Srbije

Fudbalska reprezentacija Srbije će u takmičarskoj 2020. godini igrati u potpuno novim dresovima, a moguća premijera mogla bi da bude već u meču s Norveškom u polufinalu Lige nacija!

Specijalizovani sajt Footy Headlines, koji praktično nikada ne greši kada su ovakve stvari u pitanju, otkrio je kako će izgledati nova garnitura dresova Srbije za gostovanja. Našem sajtu je sa više mesta i potvrđeno da će upravo ovo biti nova oprema Srbije. Kako se može videti, tehnički sponzor srpskog fudbalskog tima rešio je da promeni pristup i krene potpuno drugim smerom.

Umesto tradicionalnog fokusiranja na boje sa zastave, gostujuća garnitura biće nešto drugačija. Osnova ostaje bela, a deo oko ramena biće teget boje, gde se u reljefu oslikavaju četiri ćirilična slova "S" sa grba. Što se samog grba tiče, on će biti kombinacija teget i žute boje, što daje potpuno novu dimenziju izgledu dresa. Predviđeno je da žute boje bude i logo Pume na rukavima dresa. 

Sam izgled okovratnika takođe će biti drugačiji u odnosu na već staru, rezervnu opremu Srbije, a ostaje da se vidi da li će i ovog puta po sredini dresa biti oslikana zastava Srbije u liniji broja. Zanimljivo, ovo je prvi put još od osamostaljenja Srbije da će teget motivi biti prisutni u većem obimu, bar u ovoj garnituri. Podsetimo, košarkaška reprezentacija Srbije se prošlog leta uoči puta na Mundobasket u Kini vratila opremi s dominantnom teget bojom...

Čekamo sada da vidimo kako će izgledati noseća garnitura dresova Srbije.

SRBIJA ĆE SE PLASIRATI NA EURO 2020 - 2,70!

Foto: FootyHeadlines

×