{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Sasuolo zove Topraka...
Filip u Volfzburgu za 18.000.000, ali prvo da ode Brekalo

Čini se da je dvogodišnja epizida Maksa Filipa u Dortmundu pri kraju. Momak koga su Milioneri u leto 2017. platili Frajburgu 20.000.000 evra i sa njim imali velike planove, blizu je prelaska u Volfzburg. 

Za dve sezone u žuto-crnom krilni napadač se nije naigrao i postigao je svega 11 golova. 

Kako javlja uvek dobro obavešteni Bild Filip je dogovorio lične uslove s Vukovima - imaće platu oko 3.000.000 evra, približno onome što je imao i na Vestfalenu - a dva kluba složila su se oko visine obeštećenja koje bi trebalo da iznosi 18.000.000 evra. Trenutno posao koči Volfzburg, jer bi prvo da proda Josipa Brekala (21) preko nego finalizira posao sa Dortmundom. 

Mladi Hrvat dugo je bio na meti Milana i Benfike, ali prema poslednjim informacijma sa Apenina trenutno mu je nabliža Sampdorija. Volfzburg od Brekala planira da inkasira najmanje 18 do 20 miliona i tako isplati Filipa.  

Kada su u pitanju odlasci sa Vestfalena nikoga ne bi trebalo da iznenadi ukoliko se na izlaznim vratima nađe Omer Toprak. On će pored Humelsa, Zagadua, Dijaloa i Akanđija teško do mesta u timu, pa bi uskoro trebalo da počne da razmatra ponudu Sasuola. Podsetimo, u taj klub pre nekoliko dana na pozajmicu je otišao Džeremi Toljan... 

Foto: Reuters

×