{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Srpski reprezentativac ponuđen preko menadžera
Filip Mladenović bi mogao u Tursku

Veliku muku muči Trabzon sa levim bekovima ove sezone. Čeh Filip Novak je povređen, a i kada je na terenu, pruža jako loše partije. Privremeno rešenje je Kamil Cerekči, ali, em mu je prirodna pozicija na desnoj strani terena, em trener Unal Karaman nije zadovoljan njegovom igrom. Kako prenose turski mediji, rešenje bi mogao da bude naš Filip Mladenović.

Srpski reprezentativac igra u redovima Lehije iz Gdanjska, a u dosadašnjem delu sezone je sakupio 1.350 minuta na 15 utakmica.

Turci pišu da je Trabzonu preko menadžera ponuđen Mladenović, ali da će konačna odluka o transferu biti doneta kada trener Karaman dobije kompletan izveštaj od skauta.

Iznos transfera sigurno ne bi bio manji od 1.000.000 evra, a i olakšavajuća okolnost turskoj ekipi je što 28-godišnji bek ima ugovor do leta 2020. godine, pa Lehija neće moći puno da zateže sa obeštećenjem kako ne bi rizikovala da ga kroz šest meseci izgubi za džabe.

Razlog zašto je Trabzon spreman da izdvoji sedmocifreno obeštećenje je upravo taj što bi im iskusni bek doneo stabilnost po levoj strani terena u pohodu na šampionsku titulu ili barem mestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Još jedan od razloga zbog kojih bi Mladenović mogao da napusti Poljsku je i taj što je nezadovoljan ambijentom u tamošnjem fudbalu, a naročito odnosom koji sudije imaju prema njemu.
„Do dolaska u Poljsku nisam imao problem sa kartonima, a sada sam odjednom ja najveći problem“, nedavno je izjavio bivši fudbaler Crvene zvezde za poljske medije.

Podsetimo, Mladenović je već skoro dve godinu u Lehiji u koju je došao iz Standarda bez obeštećenja i dobrim igrama se vratio i na spisak reprezentacije.

(FOTO: MN Press)

Najnovije vesti


×