{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Amerika je trofejnija od Tigresa, deluje da ima i za nijansu jači tim pa je nešto bliža pobedi
Festival golova

Kreću i Meksikanci!

Novu fudbalsku sezonu otvoriće tradicionalni Trofej šampiona, svojevrsna superkup utakmica u kojoj se sastaju Klub Amerika, pobednik Aperture 2018. i  Tigres, šampion Klausure 2019. Meč se igra u SAD-u, u kalifornijskom gradu Karsonu, a u slučaju nerešenog rezultata odmah se izvode penali. Pobednik ovog duela steći će i pravo da se sa šampionom MLS lige Atlantom bori za titulu na severnoameričkom kontinentu, pa je samim tim i ulog veliki, iako obe ekipe nisu na vrhuncu forme.

I Amerika i Tigres su još uvek u pripremnoj fazi, a dok ovaj drugi tim još uvek nije odigrao niti jedan prijateljski meč, Amerika se spremala sa ozbiljnim rivalima. Boka, River Plejt i lokalni rival Pumas testirali su izbaranike Migela Erere i sva tri puta ih porazili, što će Tigresu sigurno biti drago da čuje uoči ovog meča. Istina, Klub Amerika je počistila Tigrove u poslednjem međusobnom duelu u martu sa čak 3:0, a ukoliko bude mogla da računa i na novajliju Đovanija dos Santosa, koji je stigao iz Los Anđeles Galaksija, Tigres bi mogao da nadrlja.

Tradicionalno, Amerika je trofejnija od Tigresa, deluje da ima i za nijansu jači tim pa je nešto bliža pobedi. Ako nemate hrabrosti za jakog keca, probajte tri i više golova, pošto je 3+ došao na pet od poslednjih sedam međusobnih utakmica ovih rivala.

MEKSIKO - KUP ŠAMPIONA:

Ponedeljak

03.00: (2,75) Amerika (3,00) Tigres (2,60)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×