{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Srpski fudbaler odlazi iz Benfike, iako ima ugovor na još dve godine
Fejsa napušta Lisabon, sledeća destinacija Istanbul

Posle šest godina Ljubomir Fejsa napušta gnezdo lisabonskih Orlova. Kako pišu brojni portugalski mediji, srpski vezista će tokom leta promeniti sredinu, jer želi klub u kojem će više igrati, pošto je u Benfiki izgubio mesto u timu.

Emotivno je Fejsa podneo proslavu titule pre nekoliko dana, možda upravo zbog toga što mu je bila poslednja u crvenom dresu. Iako srpski reprezentativac ima ugovor na još dve godine, Benfika mu neće praviti problem prilikom izbora novog kluba.

U Lisabonu Fejsa je veoma cenjen, navijači ga obožavaju, jer je miran i nenametljiv van terena, a pravi neumorni ratnik na zelenom polju. I zbog toga svi žele da rastanak bude prijateljski.

A, turski Sabah, kojeg mnogi prenose, piše da su pregovori Fenerbahčea i Benfike oko Fejse već počeli! Predsednik istanbulskog kluba Ali Koč je bio u Lisabonu, da se sretne i sa čelnicima portugalskog prvaka i sa srpskim fudbalerom.

Kako špekulišu Turci, Benfika je spremna da pusti Fejsu u Fener uz obeštećenje od samo 3.000.000 evra, što žuto-plavi lagano mogu da plate.

Fenerbahče pravi potpunu rekonstrukciju tima, jer sramotna sezona poput ove, u kojoj se borio za opstanak, ne sme da mu se desi.

Ljubomir Fejsa ili Čovek zvani trofej, zacrtan je da bude jedan od ključnih igrača u tom renoviranom Fenerbahčeu. Fejsa je u karijeri osvojio 11 titula u 12 sezona. Od 2008. godine kada je došao u Partizan pa do danas izmakla mu je samo prošlogodišnja, koju je u Portugaliji odneo Porto.

Ukupno je do sada osvojio 22 pehara igrajući za Partizan, Olimpijakos i Benfiku.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×