{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

EURO se igra, Srbija već ima ulaznicu, vodi se borba za poslednja mesta

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 4
Kvalifikacije za šampionat Starog kontinenta u PES-u ulaze u odlučujuću fazu
EURO se igra, Srbija već ima ulaznicu, vodi se borba za poslednja mesta

Možda je virus korona potpuno paralizovao sportska dešavanja širom Evrope, ali nije uspeo da zaustavi igre u virtuelnom svetu. Kvalifikacije za šampionat Starog kontinenta u PES-u održava se bez apsolutno ikakvih smetnji, pa ćemo danas dobiti poslednje učesnike velikog takmičenja koje će se održati u Londonu u terminu Evropskog prvenstva naredne godine.

Ono što odmah treba napomenuti jeste da ćemo na tom turniru imati priliku da navijamo i za reprezentaciju Srbije. Naš tim koji su sačinjavali Marko Roksić, Stefan Slavković, Ranđel Mikić i Filip Panić uspeo je da bez ijednog poraza prođe grupu u kojoj su se nalazile selekcije Albanije, Letonije, Engleske i Španije, sa kojom je vođena najveća borba i protiv koje je izboren odlučujući remi u poslednjem kolu, koji je našem timu zacementirao prvo mesto na tabeli.

Sada preostaje da vidimo da li naše komšije imaju dovoljnu spretnost da se nađu na završnom turniru. Crnogorci se i te kako još nalaze u igri, pošto nakon uvodnih pet okršaja imaju samo dva boda manje od prvoplasiranih Italijana. Deluje da je situacija u ovoj grupi najnapetija, pošto je u igri i selekcija Ukrajine, koja na trećem mestu diše za vratom Crnoj Gori sa poenom zaostatka.

Pored Crne Gore, Italije i Ukrajine, u ovoj grupi se nalaze ekipe Farskih Ostrva, Andore i Velsa, koje se smatraju potpunim autsajderima. Ipak, nikoga ne treba potceniti i upravo bi "prodati" bodovi u ovakvim utakmicama mogli da odluče oko toga ko će se sa prvog mesta plasirati na završni turnir.

Nimalo lak posao neće imati ni Hrvatska, koja je smeštena u grupu sa Belgijom, Francuskom, Češkom, Jermenijom i Kiprom. Naravno, tim iz zemlje Galskih petlova je ubedljivo najveći favorit za plasman na završni turnir, ali ni Vatreni nisu bez šanse i boriće se da kroz današnjih pet okršaja dođu do izenađenja i tako bar donekle uzvrate "revanšom" za poraz u finalu Svetskog prvenstva u Rusiji pre dve godine, te tako osvete "kolege" na pravom fudbalskom terenu.

U opticaju danas su još tačno dve grupe timova, što ukupno u kladionici Mozzart daje ponudu od 60 utakmica za klađenje. Pomenućemo da se u prvoj nalaze selekcije Nemačke (koja je ubedljivo najveći favorit za prolazak na Evropski šampionat), Turske, Mađarske, Gibraltara, Estonije i Bugarske.

Preostala grupa je prilično ujednačena, pošto je izuzetno teško odrediti ko bi mogao dalje iz konkurencije timova koji čine Danska, Švedska, Holandija, Irska, Malta i San Marino. Lale su možda najozbiljniji pretendenti na prvo mesto, ali nikada ne treba otpisati timove sa samog severa Evrope.

Sve u svemu, akcija je tu, a na vama je da je iskoristite na sajtu kladionice Mozzart. Donesi odluku i zabavi se!

PES - KVALIFIKACIJE ZA EVROPSKO PRVENSTVO

Ponedeljak
17.00: (1,03) Crna Gora (14,0) Andora (14,5)
17.00: (1,10) Hrvatska (9,00) Kipar (11,0)
18.00: (3,00) Crna Gora (4,50) Italija (1,80)
18.00: (1,40) Hrvatska (6,00) Češka (4,30)
19.00: (1,15) Crna Gora (8,50) Ukrajina (8,00)
19.00: (1,40) Hrvatska (6,00) Jermenija (4,50)
20.00: (1,15) Crna Gora (8,50) Farska Ostrva (8,00)
20.00: (4,40) Hrvatska (6,00) Francuska (1,65)
21.00: (1,10) Crna Gora (9,00) Vels (11,0)
21.00: (2,00) Hrvatska (4,50) Belgija (2,60)

Ostatak ponude možete pogledati OVDE.

Napomena: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×