{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Male trzavice u Torinu
Emre Džan besan na Juve: Obećali su mi nešto drugo, otišao bih da sam znao

Godinama već Juventus izgleda kao tim sa druge strane Alpa. Kao da je Švajcarska u pitanju. Sve mirno. Nikakvih problema. Nikakvih trzavica. Samo se titule nižu. Ali posle odluke Mauricija Sarija da sa spiska igrača registrovanih za Ligu šampiona izostavi Emrea Džana i Marija Mandžukića, podigla se temperatura u Torinu. Džan je besan.
Šokiran sam i besan. Prošle nedelje mi je klub obećao nešto sasvim drugačije”, rekao je Džan novinarima na pripremama nemačke reprezentacije pred nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Tamo je i saznao da je višak, iako su mediji najavljivali takvu mogućnost. Ali Džan je verovao klubu. A klubovi ne govore uvek istinu. Čak i kad treba da govore…
Razgovarao sam (pre isteka prelaznog roka, prim. aut.) sa drugim klubovima i jedan od uslova da ostanem je bio da budem deo tima za Ligu šampiona. Sad me u utorak pozovu, razgovor nije trajao ni minut. Samos u mi rekli da nisam u timu. Bez objašnjenja. Ljut sam. Besan. Dobro sam igrao prošle sezone, posebno dobro u Ligi šampiona. Zaista ne razumem. Tražiću razgovor sa klubom sledeće nedelje”, jasan je Džan.

►► JUVENTUS OSVAJAČ LIGE ŠAMPIONA (10,0)

Naš dopisnik iz Rima Željko Pantelić već je pisao o tome. Juventusu više nije problem da dovede igrače. Problem je što niko neće da ode. Planirali su u Torinu rastanak sa mnogim igračima, ali život u Pijemontu toliko je lep da niko ni ne pomišlja da ide. Tako se napravio višak, a kad je višak tu neko mora da – izvisi.

(FOTO: Reuters)

×