{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Španac želi da se odmori do leta
Emeri odbio Everton i Kineze

Nigde se ne žuri Unaju Emeriju. Iako je pre nekoliko dana dobio otkaz u Arsenalu, ponude mu samo stižu na sto, a on ih – odbija.

Kako piše Marka, Emeri je samo što je otišao iz Arsenala dobio poziv od Evertona. Karamelice traže novog menadžera, pošto je Dankan Ferguson samo „vatrogasac“, ali se španski stručnjak zahvalio na ponudi. Moraće klub sa Gudison parka da potraži neko novo rešenje.

Nije samo Everton dobio „korpu“ od Emerija. I dva kineska kluba su se javila uglednom stručnjaku sa željom da ga angažuju za narednu sezonu, međutim, ni oni nisu bili baš toliko ubedljivi da bi Unaj rekao „da“.

Želja španskog stručnjaka je da uzme odmor do juna, pa će tek tada pogledati ponude koje ima na stolu. Njegov plan je da iskoristi naredni period da bi analizirao vreme provedeno u Arsenalu i da proba da odgonetne zašto nije uspeo da na Emirejtsu ostvari rezultat vredan pažnje. Posle tri Lige Evrope sa Seviljom i ukupno sedam pehara sa Pari Sen Žermenom, Emeri nije uspeo ništa da osvoji na klupi Tobdžija.

Foto: Reuters

 

Najnovije vesti


×