{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Klub iz Gipuskoe insistira na izlaznoj klauzuli u ugovoru srpskog čuvara mreže
Eibar traži 20.000.000 evra za Dmitrovića

Želite jednog od najboljih golmana Primere u svojim redovima, morate to pošteno i da platite. Tačnije, okruglo 20.000.000 evra. Tako tvrdi Mundo Deportivo, koji napominje da će Eibar biti potpuno rasterećen ovog leta, s obzirom da će od prodaje veziste Đoana Đordana u Sevilju inkasirati 12.000.000 evra, pa će insistirati na cifri koja se nalazi u izlaznoj klauzuli ugovora srpskog čuvara mreže.

Prva u redu je već pominjana Valensija, koja je ozbiljno zagrizla za golmana Orlova, koga vidi kao idealnu zamenu za Neta, pošto je Brazilac na izlaznim vratima i izvesno će napustiti Mestalju ovog leta. Pored toga, Dmitrović u Eibaru ima ugovor do 2021. godine, što će i njemu i klubu omogućiti da tempiraju svoje uslove.

Eibar traži 20.000.000 evra, ali to ne znači da Valensija neće moći da ublaži tu cenu, ali klub iz Gipuskoe neće biti previše fleksibilan, s obzirom da su interesovanje pokazali i neki drugi klubovi iz najvišeg ranga španskog fudbala.
"
Ako jednog dana dođe ponuda ja ću sesti sa ljudima u klubu. Moja jedina opcija je da postoji opcija koja je dobra i za klub i za mene. Veoma sam srećan u Eibaru i ne žurim da idem", poručio je za Mundo još prošlog leta Dmitrović.

Eibar će na kraju, bez obzira na konačnu prodaju, biti u apsolutnom plusu s obzirom da je srpskog čuvara mreže otkupio iz Alkorona za 700.000 evra. Dmitrović nije planiran kao prva opcija na golu Eibara, ali je svojim sjajnim intervencijama zaslužio poverenje i potom postao jedan od najbolje ocenjenih čuvara mreže u Primeri.

Dmitrović je nakon reprezentativnih obaveza otputovao u Dubai na odmor, gde će skupljati energiju za narednu sezonu i spokojno čekati da se pojavi neka ozbiljna opcija za transfer, koja bi stigla kao zaslužena nagrada za sve kroz šta je prošao u prilično trnovitoj karijeri.

Dmitrović je ponikao u Crvenoj zvezdi, a kasnije je branio za Ujpešt, Čarlton, Alkorkon i konačno Eibar. Od prošle godine i početka Lige nacija, standardan je na golu reprezentacije Srbije.

Foto: Star Sport

×