{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Zbog povrede ne nastupa u ovom kolu
Edgar - gde je taj čovek?

Kada ste više od jedne decenije u određenoj zemlji, sve i da ne želite, morate da "upijete" neke informacije. Dejan Damjanović u male prste poznaje južnokorejski fudbal te nećemo mnogo dužiti, već apostrofirati njegove reči za TIP Novosti. 

Ovo su njegovi tipovi...

Degu – Seul 2.
"Seul je u prošlom kolu sa četiri gola 'častio' moj Suvon. Imam utisak da nisu previše zapinjali. Očekujem da u derbiju kola sa Deguom potvrde kvalitet. Degu je bez povređenog napadača Edgara, bivšeg člana Crvene zvezde", istakao je Dejan Damjanović za TIP Novosti.

Edgar je dosad dao šest golova i nalazi se na četvrtom mestu liste strelaca, dok je Aleksandar Pešić, još jedan bivši napadač Crvene zvezde, trenutno član Seula, na vodećoj poziciji sa devet pogodaka. 

Gjeongnam – Inčon GG.
"Inčon je poslednji, ali verujem da može do gola na terenu mnogo boljeg Gjeongnama."

Damjanović otkriva da će njegov tim teško do pozitivnog rezultata u ovoj rundi.
"Fudbaleri Pohanga dugo su bez bodova. Verujem da bi oprezna igra, bez klasičnog špica, konačno mogla da im se isplati. Nije sportski, a ni viteški da se igra na rivala. Međutim, povrede su nas prepolovile, pa je pobeda Đonbuka sasvim izvesna", završio je Damjanović.

Podsetimo, srpski internacionalac Aleksandar Paločević pojačao je Pohang do kraja 2019. godine pre dva dana, ali treba imati u vidu da će biti teško da debituje već u ovoj 17. rundi u nedelju na gostovanju Gangvonu. Kreativni vezista stigao je na pozajmicu iz portugalskog Nasionala da pomogne Stilersima da se dokopaju plej-ofa.

Svi Damjanovićevi tipovi:
Gjeongnam – Inčon GG
DEGU – SEUL 2
Gangvon – Pohang X2
ĐONBUK – SUVON 1

JUŽNA KOREJA 1 - 17. KOLO

Petak

Đeđu Junajted - Seongnam 1:2 (0:0)

Subota
12.00: (1,95) Gjeongnam (3,35) Inčon (3,70)
12.30: (2,60) Daegu (3,00) Seul (2,75)

Nedelja
12.00: (2,15) Gangvon (3,25) Pohang (3,25)
12.00: (1,57) Đonbuk (3,80) Suvon (5,60)

*** kvote su podložne promenama

Foto: MN Press

Najnovije vesti


×